Je zielsmissie leven + kans op gratis skype sessie

wendytacoma.nl| life coach, zielswerk, inspiratie, reading, magie, intuitieve ontwikkeling, transformatie, energie, healing, spiritueel, zielsmissie, bewustzijn, shine, hart
Een alleengeboren tweeling zijn en de effecten hiervan op je leven
7 juni 2016
wendytacoma.nl| life coach, zielswerk, inspiratie, reading, magie, intuitieve ontwikkeling, transformatie, energie, healing, spiritueel, zielsmissie, bewustzijn, shine, hart
7 dingen die je moet doen om meer te stralen
7 juni 2016

Mijn zielsmissie is voor mij echt dé basis van alles wat ik doe, het is de ultieme focus voor geluk en innerlijke vrijheid. Want het is waar mijn ziel het allerallerblijst van wordt. Mijn zielsmissie verdiept zich naar gelang mijn eigen ontwikkeling. De oneindige mogelijkheden van het Leven leren kennen en ervaren, voelt op dit moment als mijn zielsmissie. Leven met een grote L.

blogs (1)

Ik geloof dat we zo’n mooie wereld kunnen creëren, een wereld nog mooier dan dat we ons nu voor zouden kunnen stellen, als we ons verbinden met ons diepste zelf, onze zielsmissie en de moed hebben om ons stralende zelf te zijn. Dan zijn de mogelijkheden oneindig!

Hoe zit het met jouw zielsmissie? Voel je nog helemaal niets bij dit woord, of begint er al iets te borrelen in jezelf of heb jij je zielsmissie misschien al helemaal helder?

Ik vind het supergaaf om vrouwen te helpen op deze weg. Het is zo mooi om te zien hoe iemand stap voor stap de moed heeft om helemaal haar stralende zelf te worden en dit ook durft te laten zien.
Hieronder beschrijf ik welke fases ik herken als het gaat om het gaan leven van je zielsmissie. Herken jij jezelf erin? Ik ben heel benieuwd, ik zou het tof vinden als je reageert op deze blog.

Fase ‘Het oude werkt niet meer’
Eerst is er de fase waarin je voelt dat het leven dat je hebt opgebouwd niet meer echt voldoening geeft. Je voelt dit zelf diep van binnen, of je begint steeds tegen muren aan te lopen, bijvoorbeeld in je werk of in je relatie. Die fase kan heel vervelend zijn. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze hier hun hele leven al in zitten. Voor andere mensen is het iets dat nieuw is.

Wat je kan helpen in deze fase is om te beseffen dat de weg die je bewandelt blijkbaar mag veranderen en dat je bij jezelf mag gaan voelen wat je wél zou willen. Contact gaan maken met je hartsverlangens. Dat kan best spannend zijn. Vooral als je tegen muren aanloopt, ben je eerder geneigd om nog harder je best te gaan doen om te bewijzen dat je iets wel kan of dat iets nog wel goed voelt, dan om stil te staan en te accepteren dat het niet meer klopt. Dit vergt moed.

Fase ‘Het oude verdwijnt, maar er is nog niets nieuws’
Vervolgens is er de fase waarin je contact begint te krijgen met je hartsverlangens. Ook begin je te beseffen dat bepaalde dingen in je leven niet meer bij je passen.
Ergens in deze fase komt het diepe interne besluit dat je helemaal jezelf wilt zijn. Het moment waarop je klaar bent om al het andere los te laten in je leven.
In deze fase neem je stap voor stap afscheid van je oude leven. Soms is dit echt al fysiek zichtbaar, maar soms is dit ook iets dat intern gebeurt. Dingen die je eerder belangrijk vond, zijn niet meer belangrijk. In deze fase komt er echter nog niet direct iets nieuws voor in de plaats. Een voorbeeld is dat je oude vriendschappen niet meer passen bij je en verdwijnen of in intensiteit verminderen. Er komen echter nog geen nieuwe vrienden voor in de plaats. In deze fase is het leren overgeven aan het leven een belangrijke stap. Niet zelf hard aan het werk gaan uit angst dat er niets nieuws komt. Vertrouwen leren hebben dat het leven je precies zal brengen wat nodig is. Elke keer dat je ziet dat het echt zo werkt, bouw je vertrouwen op in het Leven, in het Universum. Je ziet dat de juiste mensen, de juiste opleidingen zomaar op je pad komen bijvoorbeeld.

Fase ‘Diep contact met je ziel, zielsverlangen en zielsmissie’
In deze fase ga je steeds meer aandacht besteden aan dat wat je hart wil, wat je ziel wil. Je begint je hartsverlangens te voelen en uit te spreken, wat superspannend kan zijn. Je voelt dat je iets te doen hebt in deze wereld, iets te brengen hebt. Helemaal vanuit jezelf, jouw hart, jouw ziel, jouw zielsmissie. Voor sommige mensen is dit meteen helder, maar voor heel veel mensen niet. Ikzelf heb jaren rondgelopen met het diepe gevoel dat er iets groots voor me in petto lag, dat ik iets te doen had in de wereld, maar geen idee wat het was. Door dit aandacht te geven en er op af te stemmen, kan je dit proces versnellen.

In deze fase maak je vaak stappen om ruimte te creëren om vanuit je ziel te gaan leven. Bijvoorbeeld een onderneming starten, opleidingen volgen, je baan opzeggen, veranderingen in relaties maar ook het doorvoelen en loslaten van heel veel beperkende overtuigingen. Je komt alles tegen dat je nog tegenhoudt om helemaal je licht te gaan stralen.

Fase ‘Gaan met die banaan’
Als dit vertrouwen groot genoeg is en je hebt ook je zielsmissie helder, dan komt er een moment dat je ziel aangeeft er klaar voor te zijn om dit uit te gaan voeren naar buiten toe, dus ook andere mensen hiervan te laten profiteren. Als je ziel er klaar voor is, dan zal je het echt weten, wees gerust. Het is net alsof er een klein kind in de startblokken staat van binnen, de energie dendert door je lijf en je voelt dat het NU het moment is om aan de slag te gaan. Dit is de tijd waarin je afgestemd gaat Doen. Afgestemd op je Zielsmissie en de onbegrensde mogelijkheden van het leven kun je gaan creëren, gaan doen, fouten gaan maken, leren. Niets brengt je nog af van datgene wat jij te doen hebt, je doorzettingsvermogen is superkrachtig, je doet alles wat nodig is.
En wauw wat is dat een heerlijk krachtig gevoel. Dan komen intuïtie en daadkracht, afstemmen en doen bij elkaar.

Ben jij ook op weg om je zielsmissie te leven?

Dan ben ik misschien wel degene die jou een eindje op weg kan helpen.
Ik ben bezig om een geweldig programma te ontwikkelen om jou te helpen je zielsmissie in alle vertrouwen te gaan leven en uitdragen. Heb je hier belangstelling voor, houd mijn site en facebookpagina dan in de gaten.

NU heb ik een supergaaf aanbod voor jou:

Wil je NU aan de slag met jouw volgende stap om je zielsmissie te leven?
Meld je dan direct hier aan voor een GRATIS skype sessie van 45 minuten(no strings attached) waarin ik je help om de volgende stap te zetten om jouw zielsmissie te leven en je stralende zelf te zijn. Waar je ook staat in dit proces.

Ik geef 10 Gratis Skype sessies weg. Deze actie loopt tot en met dinsdag 3 mei 2016.

In licht en liefde,

Wendy

 

Een cadeautje voor jou ♥
4 heerlijke oefeningen om bij jezelf te blijven en je licht te laten stralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 11 =

error: Content is protected !!