De Magie van Verlangens, Spelen & In Beweging Komen

In de vroege lente van februari en maart is het de periode waarin we weer naar het licht bewegen. Het is de tijd waarin je uitgenodigd wordt om van binnenuit weer langzaam in beweging te komen. Om je inspiratie, verlangens, dromen en visie naar de aarde te brengen, via je lichaam. Om te spelen met wat zich in jou laat zien dat dit jaar aandacht wil krijgen in jou en door jou heen wil stromen de wereld in.

Systemisch werk en opstellingen brengen je heel direct naar het veld van waarheid, naar de waarheid die in jou leeft. Het laat je zien wat je nog niet kon zien, het laat je voelen wat waar is en wat niet, waar energie stroomt en wat eventueel nog in de weg staat. Met je lichaam als prachtig instrument.  

In deze systemische vrouwencirkel bewegen we ons samen in het veld van de vroege lente, daar waar het gaat over dromen, verlangen, visie, spelen. We maken samen de natuurlijke beweging weer naar buiten die voor iedereen ook weer zo uniek is. Deze systemische vrouwencirkel is een hele fijne manier om heel bewust en dieper belichaamd deze beweging te maken van binnenuit en jouw licht, missie, werk, verlangens te laden. Én natuurlijk bewust te worden en vrij te geven wat er nog tussen staat. 
Zodat je vanaf april in flow je nieuwe bewegingen in de vorm kunt gaan brengen.

Naast de natuurlijke kracht van de cirkel maken we gebruik van zacht lichaamswerk, opstellingen en systemische oefeningen, delen & verbinden en meer. Samen maken we de cirkel en zal zich vormen wat in dit veld naar voren wil komen. 

We gaan 6 dagdelen met 6 vrouwen, samen op pad. Voor en met elkaar in de cirkel, in het vertrouwen dat ieder precies ontvangt wat zij nodigt heeft en meer.

 

Voor wie is deze systemische vrouwencirkel: 

* Je wilt verdiepen en bekrachtigen om je verlangens te leven dit jaar.
* Je vindt het fijn om de magie van de vroege lente te ervaren.
* Je wordt blij van de magie van de cirkel.
* Je hebt al enige ervaring met systemisch werk / opstellingen.
* Je hebt ervaring met persoonlijke ontwikkeling & je bent bereid naar jezelf te kijken. 
* Je hebt al enig lichaamsbewustzijn en vindt het fijn om hier verder in te verdiepen. 
* Je hebt tijd & ruimte in jezelf en in je agenda om in deze cirkel te verbinden. 

 

Praktisch:

We komen 4 woensdagochtenden en 1 afsluitende zaterdag samen. Op woensdag van 9.30 tot 12 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

15 februari 2023
22 februari 2023
8 maart 2023
15 maart 2023
1 april 2023

Voor thee en lekkers wordt gezorgd. Op de zaterdag neem je iets mee om te delen voor een potluck lunch.  

Je investering voor deze cirkel is € 333,- incl. BTW.
(Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is het bedrag excl. BTW. )

Voel jij een Ja? 

Stuur dan een mail naar info@wendytacoma.nl om je op te geven.

Wil je even overleggen of dit voor jou nu de juiste stap is? Stuur me een pb of bel me op 06-13833338.

 

Annuleringsvoorwaarden: 
Annuleren kan kosteloos tot 3 weken voor de eerste bijeenkomst.
Ik reken dan € 25,- administratiekosten.

Wanneer je annuleert binnen 3 weken tot de eerste bijeenkomst betaal je de volledige prijs.
Of je kunt iemand vinden om je plaats in te nemen.

 

 

Over Wendy

Ik ben een ont-dekker, ik maak graag zichtbaar wat tot op heden niet zichtbaar was maar wel voelbaar in de onderstroom. In systemisch werk kwam ik dan ook helemaal thuis. En het gaf me nog veel meer moois; meer lichaamsbewustzijn, verlangzamen, het veld van waarheid, durven zijn in het niet weten en energie in de nuances zien en voelen. 

Pas wanneer je naar binnen gaat ontdek je de magie van het leven, ontdek je hoe groots we werkelijk zijn wanneer we bij onze ware zelf komen. En daar is het dan tegelijkertijd ook heel eenvoudig. Het cyclische leven hier op aarde komt dan als vanzelf naar boven en hierin ben ik zo thuis gekomen. Het is heerlijk om je mee te laten bewegen met deze natuurlijke stroom en het brengt zoveel magie in je leven. Met deze systemische vrouwencirkel, in de stroom van de vroege lente, neem ik je hier graag in mee. 

 

 

Wat zeggen vorige deelneemsters over de Opstellingendag Jij, Je Moeder, Je Vrouwenlijn?

Zondag 3 april had ik een opstellingendag vrouwenlijn bij Wendy. Ik had eerder al eens een opstelling individueel bij haar gehad en hierin kwamen dingen naar voren die ik helder wilde hebben. En wat heb ik weer veel helder gekregen dankzij de enorme warme, rustige, duidelijke en liefdevolle begeleiding van Wendy. Ik kan het geen eens in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik mij voel. Hoe alles resoneerde. Zo ook de groep. Het is een tijd geleden dat ik me zo verbonden in een groep heb gevoeld! Dat voelde weer als thuiskomen. Een dag waar ik met veel liefde op terug kijk! 
Carla