Leven en Werken in het Ritme van de Natuur

Deze avonden zijn voor iedereen die haar Zielsmissie op aarde leeft of op weg is.
Vier keer per jaar, in het ritme van de seizoenen.
Avonden waarin we de energie van het nieuwe seizoen verwelkomen en hier een dieper contact mee maken.
Zo komt jouw missie nog krachtiger uit de verf, gedragen door de energie van de natuur.

Wat is een Seizoensavond
Volgens de Keltische kalender starten de seizoenen eerder dan wij dit nu aanhouden. Sinds ik deze kalender herontdekt heb en steeds meer in het ritme van deze seizoenen en de maan leef, klopt het allemaal meer in mijn leven. Het helpt me om hier op aarde te zijn en te bewegen en het geeft een structuur die kloppend voelt, tot diep in je wezen.

Door samen te komen en de seizoenen te openen, te vieren en te verwelkomen, bekrachtigen we de werking van de seizoenen in ons lichaam. We verbinden ons met de kwaliteiten van het seizoen en we gaan terug naar onze essentie. Het is een avond van herbronnen, jouw verbinding met jezelf opschonen en zuiver waarnemen waar je nu staat en waar je naar toe gaat. Niet alleen je verlangens voelen, maar ook aankomen in het nu en voelen waar je energie nu is. Ook daar waar je het liever anders had gewild. dit volledig aanvaarden. Want daar is waar de magie begint.

Wat gaan we doen
Op deze avond zijn we samen en verwelkomen we het seizoen met eenvoudige krachtige rituelen in een fijne sfeer. Je leert over het seizoen, het leven volgens de seizoenen en je krijgt helderheid in wat de seizoenen jouw brengen zodat je deze periode ten volle kunt leven. Er kan gebruik gemaakt gemaakt worden van systemisch werk, zacht bodywork, healing & reading, rituelen, sharing, inquiry en meditatie.

De avond vormt zich in de energie in het veld, rondom de deelnemers en de prachtige hulp en spirit- en aardewezens die met ons samen willen werken deze avond. Dat betekent dat het programma in het moment de juiste invulling krijgt. Je krijgt precies dat wat jij nu nodig hebt.

Er is beperkte ruimte, voor 4 tot 6 deelnemers. Hierdoor is er voor iedereen persoonlijke aandacht voor dat wat er in jou leeft.

Over de wintereditie
De winter is het seizoen waarin we stil mogen worden, naar binnen treden en we alles loslaten wat niet meegenomen hoeft te worden naar de nieuwe ronde.
Een seizoen van diepe wijsheid en groei die onder de grond plaatsvindt in ons onderbewuste.
Hoe ga je hiermee om? Hoe vindt je de rust die je nu zo nodig hebt? En hoe stroomt het in jou in deze stilstand?

Over de lente editie
De lente is het seizoen waarin het nieuwe begin langzaam zichtbaar wordt. Een laatste schoonmaak vindt plaats en we kunnen genieten van de eerste kiemen die boven de grond komen, ook van onze creaties. Ze hebben zorg, liefde en bescherming nodig. Hoe doe je dat? Hoe zorg je dat je niet te snel en niet te langzaam gaat?
De sapstromen in de bomen beginnen na de winterse stilstand weer te stromen. In ons werkt dit hetzelfde, ook wij komen weer meer tot leven. Hoe maak je je zelf op een zachte aangename manier wakker om weer langzaam naar het licht te groeien?

Over de zomereditie
De zomer is het seizoen waarin je creaties in hun volle kracht komen te staan. Een seizoen van vol groeien en bloeien, van genieten en samen spelen.
In de zomer kan jij na zorgvuldige voorbereiding, vol in het licht komen te staan. Wat is daar voor nodig? Durf je het licht helemaal te ontvangen in jezelf? Kun je hierin ook rusten?

Over de herfsteditie
De herfst is het seizoen waarin je de oogst kunt opmaken. Wat heeft jouw jaar jouw gebracht? Dit mogen we vieren, genieten van de zonsondergang, de rijke oogst en de verkleurende blaadjes aan de bomen. Jouw creaties geven wellicht nog een verrassende prachtshow vol wonderen. Kun je ervan genieten? Hoe is het met jouw dankbaarheid?
De blaadjes vallen uiteindelijk van de bomen, de planten stoppen met bloeien, na de oogst komt ook het afscheid. Hoe neem je afscheid van deze ronde? Wat wordt er zichtbaar nu je basis weer meer zichtbaar wordt?


Praktisch
Deze avond vindt plaats in de omgeving Apeldoorn en duurt van 19.45 tot 22.00 uur
Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd.

Je investering is € 45,- incl. BTW. (Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is het bedrag ecxl. BTW. )

Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl om je op te geven voor een seizoensavond.


Zie hier wanneer de eerstvolgende seizoensavond gepland staat:

error: Content is protected !!