Over oude geloftes en jouw verlangens voor het nieuwe jaar

Heb jij ook kerststress? Dan is dit berichtje voor jou.
24 december 2016
De modder uit en je eigen feestje vieren
13 maart 2017

 

Soms lijkt iets maar steeds niet te lukken terwijl je geen idee hebt waar het vandaan komt. Zoiets had ik met mijn echte dromen helder krijgen, doelen stellen aan het begin van een jaar of een maand. Er bleef iets opzitten wat zorgde dat me dat maar steeds niet echt lukte.

Als ik geïnspireerd ben dan komen de mooiste verlangens in me op, dan kan ik echt wel dromen. Maar ze echt voor me zien, echt voelen dat dat voor mij weggelegd was, dat lukte me niet. Hoe hard ik ook aan mijn mindset werkte, hoe veel blokkades ik ook opruimde.

Soms zit iets op een diepere laag in jou vast. Muurvast, zonder dat jij het door hebt. In je familiesysteem of op zielsniveau, iets wat nog vast zit uit een eerder leven of andere dimensie. En dan heeft anders denken geen zin. Dan is het enige dat je kunt doen de aanwijzingen volgen.

Het eerste besef dat er maar steeds iets niet lukt of dat er een emotie blijft die je niet kunt verklaren is de eerste stap. De wens uiten dat je het wel wilt en vragen aan God/het Universum, of ze je hierbij willen helpen is de tweede stap.
De derde stap is het volgen van je intuïtie. Want als je de vraag hebt gesteld, zal er antwoord komen. Waar valt je oog op, welke coach of therapeut komt steeds langs, over welke methode word je ineens van alle kanten geïnformeerd. Voel wat klopt en neem de stap. Het zal je zeker verder helpen.

Zo kwam ik ook bij iemand terecht die mij heel goed hielp. Een hele oude gelofte die muurvast in mijn systeem zat, mocht los. Een gelofte om iedereen te helpen verlicht te worden voordat ik verlicht mocht worden. Wat vielen er kwartjes, guldens, zelfs 10 euro biljetten op zijn plek. Wat een ruimte is er in mij weer ontstaan. Om nu zelf Licht te gaan geven, alles te mogen ontvangen wat ik wil, mezelf alles te gunnen.

Maar dit was niet alles, er mocht nog veel meer. Ik sprak met vriendinnen over de gelofte die ik van me afgelegd had en één vriendin voelde hier iets bij. Ze triggerde op het woord gelofte. Samen deden we een sessie om te kijken wat er in haar gezien mocht worden, wat naar het licht mocht. Ook bij haar zaten oude geloften in de weg om nu haar mooiste leven te leiden. Geloften en een traumatische situatie. Ze mochten geheeld worden en de geloften mochten afgelegd.
Een paar dagen later liet ze me een plan lezen dat ze ooit opgesteld had in 2009. Ze had het ineens weer gevonden. Plannen om een spiritueel centrum te stichten, plannen waarin al haar kwaliteiten en gaven precies op hun plek vallen. In het eerdere leven was er trauma op het stichten van zo’n centrum en nu dit vrij was is zij vrij om in dit leven te doen wat zij wil. De energie stroomt weer! Daar word ik zo blij van.

Ik merk zelf ook een heel groot verschil. Mijn grootse dromen kan ik klein maken in eerste stapjes. Ik kan voor me zien hoe gaaf het wordt, hoe mooi mijn leven al is en hoe veel mooier het nog gaat worden. Ik mag alles ontvangen! En dus schrijf ik dit jaar met een grote glimlach mijn geïnspireerde doelen voor 2017 op, in vol vertrouwen en overgave dat het nog mooier zal worden dan ik nu kan bedenken. En ik ben ook al begonnen, want the Lighthouse Community is geopend en the Lighthouse Academy staat in de startblokken. Mijn droom om lightworkers te inspireren en onze lichten te bundelen. Moet je nagaan, het is er gewoon al!

Heb jij ook het gevoel dat er iets niet helemaal klopt, dat je ergens vastzit zonder dat je weet waar? Dat iets je tegenhoudt om je mooiste leven te leiden. Neem dan contact met me op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Wil je weten hoe ik in overgave mijn doelen stel voor 2017? Zodat jij dit ook kan doen. In The Lighthouse Academy vertel ik je hier alles over én vind je een makkelijke invulsheet om dit ook te doen. Je kunt vanaf morgen gratis een maand geïnspireerd worden.Klik hier om naar de pagina te gaan om je aan te melden.

Dan staat me nog maar één ding te doen en dat is je een heerlijk nieuw jaar te wensen, een jaar vol met Licht en Liefde, Groei, Creatie, Gezondheid en Geluk.

In licht en liefde,

Wendy

 

Een cadeautje voor jou ♥
4 heerlijke oefeningen om bij jezelf te blijven en je licht te laten stralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =

error: Content is protected !!