Opstellingendag voor Vrouwen


Deze dag is voor een ieder die voelt dat er met zachte ogen gezien mag worden en geheeld mag worden in haar Vrouwenlijn.

In deze tijd beginnen we ons weer te herinneren waar het vrouwelijke daadwerkelijk over gaat. We maken ons vrij van oude patronen en overlevingsmechanismes om weer verbonden te kunnen leven. En dan kan het zijn dat je iets tegenkomt, iets waarvan je 'weet' of aanvoelt dat het uit je Vrouwenlijn komt. Terwijl je er niet de vinger op kunt leggen. Datgene leeft in jou voort en je lijkt er aan vast te zitten zonder dat je er iets aan kunt doen.

Op deze dag mag het in een zachte en stevige bedding gezien worden, zodat de levensenergie en de liefde weer kan gaan stromen.

Hoe gaat het in zijn werk
We zakken samen in het vrouwzijn. We werken voornamelijk met opstellingen, gecombineerd met rituelen, sharing, meditatie en zacht lichaamswerk. Op deze dag stellen we maximaal 3 vragen op. Dit kan een volledige vrouwenlijn opstelling zijn maar ook een gerichte vraag richting je moeder of oma of thema's in je eigen vrouw zijn zoals vrouwelijke seksualiteit, overgave, kunnen ontvangen, je eigen leven kunnen leiden.

Je kunt je voor deze dag opgeven als vraagstelster, dan wordt jouw vraag opgesteld. Je kunt je ook opgeven als representant. Ook voor een representant is deze dag heel helend in inzichtgevend.We vormen samen echt een veld van heling en liefde waarin ieder haar rol heeft.

Praktisch
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Waar: Cocoonclub, Deventerstraat 130P te Apeldoorn

Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd. Je lunch neem je zelf mee.

Je investering is € 115,- incl. BTW voor vraagstelsters, € 40,- incl. BTW voor representanten. (Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is het bedrag excl. BTW. )

Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl om je op te geven voor een opstellingendag.
Wil je even overleggen of dit voor jou nu de juiste stap is? Stuur me een pb of bel me op 06-13833338.


Zie hier wanneer de eerstvolgende Opstellingendag gepland staat: