Jouw Innerlijk Mannelijke

Nooit lag het veld zo klaar om de mannelijke oerkracht door te laten stromen door vaderlijnen, door jouw innerlijke man, door jou. Het is tijd. Hoe die mannelijke kracht nu werkelijk voelt, dat beginnen we ons te herinneren. En in dat herinneren leggen we heel veel lagen af van gestolde liefde, onmacht en controle, slachtoffer- en daderschap, intergenerationeel weggestopte pijn en trauma die is verworden tot hardheid. Het is een tijd van grote heling.

Daar waar het mannelijke heelt, heeft dat ook effect op de relatie met het vrouwelijke. In onszelf en in onze relaties. Samen zijn we op weg terug naar onze ware krachten.

Deze dag werken we met de relatie met je vader én met de vaderlijn en de invloed die dit heeft op ons innerlijke mannelijke. Kunnen we onszelf in de wereld zetten, kunnen we doelgericht en met focus zijn, kunnen we onze grenzen voelen en aangeven, kunnen we werkelijk aanwezig zijn en blijven, durven we voor onszelf en ons weten te gaan staan, durven we onszelf te uiten?
Wat mag daarin gezien worden, geheeld en opgeschoond?

Deze live opstellingendag is voor een ieder die in onderzoek is naar zijn of haar eigen voorvaders, vader en innerlijke man en de patronen in zichzelf en die dit graag live in het opstellingenveld verder wil onderzoeken.
Met zachte ogen gaan we zien en helen in het Mannelijke Veld en van daaruit als vanzelf ook in de relatie tussen het Mannelijke & Vrouwelijke in ons.

We zakken samen in het veld. We werken met opstellingen, gecombineerd met (systemische) rituelen, sharing, meditatie en zacht lichaamswerk. Op deze dag stellen we maximaal 3 vragen op en is er minimaal een systemisch ritueel voor iedere deelnemer.

Wil je een vraag inbrengen?
Jouw vraag kan een vraag zijn met betrekking tot je vaderlijn, een vraag over de relatie met je vader, over het meer plek geven van je innerlijke man of een vraag rondom de relatie tussen je innerlijke Man & Vrouw of patronen die je tegenkomt in je relatie.

Je kunt je voor deze dag opgeven als vraagsteller, dan wordt jouw vraag opgesteld. Je kunt je ook opgeven als representant. Ook voor een representant is deze dag heel helend in inzichtgevend. De dag is open voor iedereen die een JA voelt op dit thema. We vormen samen echt een veld van heling en liefde waarin ieder haar rol heeft.

Praktisch
Datum: 2 april 2022
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Waar: Apeldoorn

Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd. Je diner neem je zelf mee.

Je investering is € 135,- incl. BTW voor vraagstellers, €50,- incl. BTW voor representanten.
(Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is het bedrag excl. BTW. )

Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl om je op te geven
Wil je even overleggen of dit voor jou nu de juiste stap is? Stuur me een pb of bel me op 06-13833338.
Met vraagstellers heb ik altijd een telefonische intake vooraf.