De Magie van Opstellingen in een Vaste Groep

Steeds meer willen we als vrouwen onze ware vrouwelijke aard leven. Ontvankelijk, vrij, sensueel, wijs, zacht & krachtig, de wijsheid van de donkerte, van het bloed, van het leven zelf, het licht van het meisje dat diep verbonden is met de magie van de etherische velden. Met een gezond innerlijk mannelijke dat liefdevol begrenst en ons ook de wereld in doet stappen. En dan noem ik zo maar een paar onderdelen van Vrouw Zijn.

En in die ontdekkingstocht naar onszelf gaan we naar binnen, ontdekken we dat wat gevoeld en geleefd wil worden in ons en dat wat ons daarin tegenhoudt.
En we komen onze moeder tegen en onze loyaliteit naar haar, de plekken waar we haar overtuigingen en patronen hebben geïnternaliseerd. En we komen de invloed van onze voormoeders tegen, in onze cellen, in onze lichamen, in onze gedachten, in onze beweging naar het leven toe of er juist vanaf. Dat wat door hen niet geleefd kon worden, duwt misschien nog steeds in jou om nu wel geleefd te worden. Dat wat niet gevoeld is, neemt in jou nog steeds ruimte in.

Zo zijn er natuurlijk ook onze vader, onze voorvaderen en hoe onze ouders en voorouders met elkaar omgingen. We zijn in een tijd aanbeland waarin het mogelijk is om echte omdraaiingen in onszelf te maken waarin we onszelf werkelijk vrij gaan voelen van binnenuit. Vrij & verbonden. Op onze eigen plek mét bestaansrecht. 

In deze Opstellingencirkel gaan we 6 dagdelen op reis met een vaste groep van 6 vrouwen. Samen op pad door de thema’s van het leven en de thema’s van vrouw zijn. De groepssamenstelling brengt ons vanzelf bij dat wat er gezien wil worden. 

In de opstellingencirkel zijn we ervoor en met elkaar. Ik begeleid de groep doormiddel van Grote opstellingen en ook kleine stille opstellingen en andere vormen van systemisch werk. In het vertrouwen dat iedereen precies ontvangt wat je nodig hebt.
Het werken met opstellingen wordt aangevuld met beweging/dans, sharing & verbinding. 

Startdatum: We starten wanneer de groep vol is. 

Wanneer: Vrijdagavond 18.00 - 22.00 uur
Frequentie: Eens per 2 á 3 weken
Waar: Cocoonclub Apeldoorn

Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd. 

Je investering voor deze cirkel is € 313,- incl. BTW.
(Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is het bedrag excl. BTW. )

Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl om je op te geven.

Wil je even overleggen of dit voor jou nu de juiste stap is? Stuur me een pb of bel me op 06-13833338.

Wat zeggen vorige deelneemsters over de Opstellingendag Jij, Je Moeder, Je Vrouwenlijn?

Zondag 3 april had ik een opstellingendag vrouwenlijn bij Wendy. Ik had eerder al eens een opstelling individueel bij haar gehad en hierin kwamen dingen naar voren die ik helder wilde hebben. En wat heb ik weer veel helder gekregen dankzij de enorme warme, rustige, duidelijke en liefdevolle begeleiding van Wendy. Ik kan het geen eens in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik mij voel. Hoe alles resoneerde. Zo ook de groep. Is ene tijd geleden dat ik me zelden zo verbonden ineen groep gevoeld! Dat voelde weer als thuiskomen. Een dag waar ik met veel liefde op terug kijk! 
Carla