De modder uit en je eigen feestje vieren

Over oude geloftes en jouw verlangens voor het nieuwe jaar
2 januari 2017
Mmmmm……Ik Geniet. En jij?
10 april 2017

De kracht van visualiseren, het is hot en happening. Zie je droomleven voor je en voel het helemaal, dan trek je het als het ware aan. Ja het klopt, het is helemaal waar. Als je nog aan een paar belangrijke voorwaarden voldoet, dan is dit werkelijk waar.

Gelukkig zijn er superveel goede coaches en experts die je daarbij kunnen helpen, om dit goed te leren doen. Maar ik zie ook nog een groep vrouwen die daar nog niet zoveel mee kan. Vrouwen die niet gewend zijn om te dromen, die eigenlijk helemaal niet zo goed weten wat ze willen. Of het even helemaal kwijt zijn.
Weet jij al wat je wilt?

Vandaag sprak ik een vriendin en ze zit midden in een proces om een groot thema in haar leven echt te gaan voelen en herkennen in zichzelf. Misschien herken je het wel, zo’n proces dat alles, maar dan ook alles meewerkt om jou te laten zien dat het zo niet langer door kan gaan. Dat het even echt echt echt niet meer leuk is. Ze wist het niet meer, waarheen en hoe. Ook zij is niet gewend om te bedenken hoe ze het wel wil. Ben ik het waard om een beter leven te hebben? Huh ik?
We praatten een tijdje over hoe ze dingen met haar man (één van de triggers) nu besprak en dat dat nog geen zoden aan de dijk zette. Ik vroeg haar of ze wist wat ze wel wilde, hoe ze het graag zou zien.
Want dat geeft zo fijn richting als je in de modder zit, dan weet het Universum weer hoe ze je kan helpen.
Daar had ze geen antwoord op. Ze wist het gewoon niet. Dacht ze.

Dacht ze ja…. Want je weet het namelijk wel, altijd, diep van binnen. Jouw innerlijke wijsheid weet altijd de weg en zal je altijd leiden. We zijn het alleen vergeten. Niemand heeft het je geleerd, je moeder niet, want die wist het ook niet. Vaak was er niemand die je het kon leren.

In deze tijd zijn we een bewustzijns-shift aan het maken. Er mogen een flink aantal dingen anders. Het lijkt soms zomaar ineens. Je mag gaan voelen hoe jij het liefst wilt leven en ja dan mag je gaan geloven dat dat ook echt kan. Je mag loslaten hoe het hoort en inzien dat dat ook maar iets is dat we elkaar vertellen. Het mag allemaal los. Zodat jij kan gaan zien wie je eigenlijk bent, in alle grootsheid.
En ja daar is dan soms zo’n verdomd proces voor nodig om al het oude los te laten. En ergens is het ook heel simpel, zodra je het toelaat in je leven dan voel en zie je jouw innerlijk weten weer. Het was niet weg, het is er altijd, je kon alleen de juiste radio frequentie even niet vinden.

Ik ben misschien zelf wel het beste voorbeeld van iemand die geen idee had wat ze wilde. Oftewel die niet de juiste radio frequentie kon vinden. Ik heb namelijk in de buik van mijn moeder die radiofrequentie weggegooid. Nadat mijn tweelingzus in de buik overleed was ik zo boos op God dat ik daar helemaal niets meer mee te maken wilde hebben.  Ik zocht me onbewust suf in de radiofrequenties van anderen.  Op zoek naar iets waarvan ik niet wist wat precies. Ik kon daar makkelijk op inhaken, meevoelen, maar vond daar uiteindelijk nooit wat ik zocht. Pas rond mijn 31ste kwam ik iemand tegen die me weer in contact bracht met bron, God, Universum.
In de opleidingen die volgden en het pad wat ik liep, werd me helder dat ik eigenlijk helemaal geen dromen leek te hebben.  Ik had geen contact met mijn verlangens. Ik voelde ze niet. Dat wilde ik anders! Zo, mijn eerste verlangen was geboren.

Hoe dichter ik bij mezelf kom, hoe makkelijker ik kan voelen wat ik verlang. Hoe meer ik dat kan voelen, hoe meer ik ook voel welke blokkades daar nog op zitten. Schaamte en schuld kunnen ware demonen zijn als het gaat om je leven leven zoals jij dat graag wil.
Vooral omdat als je eenmaal je verlangens gaat manifesteren dan komt er weer een volgend verlangen en dat brengt je nog weer dieper bij je kern. En zo gaat het feestje steeds verder door.

Als je het eenmaal door hebt, begint het leuk te worden, want dan besef je dat je in je leven alleen maar je verlangens hoeft te volgen om een supergaaf leven te leven. Maar als je op het punt staat dat je het allemaal even niet meer weet, dan lijkt dat feestje ver weg.

Terwijl het feestje helemaal niet zo ver weg is als je denkt. Want met wat hulp kan jij terug naar je kern. En daarmee terug naar het deel in jou die weet, die verlangt.  Eenmaal daar hoef je niets anders te doen dan deze verlangens de lucht in te gooien. Het Universum laten weten dat je dit wilt. En dan zal er beweging komen in jouw situatie, uit de blubber naar het vaste land. Om daar je feestje te vieren. Een overtocht die misschien voelt als een storm maar je zult heel en zonder kleerscheuren elke keer weer aankomen.

Wil jij ook je feestje vieren? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Klik hier voor een vrijblijvend intakegesprek voor mijn coachingstraject.

 

In licht en liefde,

Wendy

 

 

 

Foto: <a href=”http://www.freepik.com/free-photo/girl-with-arms-stretched-in-the-sunset_907971.htm”>Designed by Freepik</a>

 

Een cadeautje voor jou ♥
4 heerlijke oefeningen om bij jezelf te blijven en je licht te laten stralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + vier =

error: Content is protected !!