Loopbaanbegeleiding vanuit je Ziel

Er is een vonk overgesprongen. Door een boek, een nieuwe methode, een opleiding of misschien merk je juist dat je innerlijke wijsheid je heel direct de weg wijst. Je ziel heeft gesproken. En dat betekent dat wat je nu doet niet meer voldoet. Je haalt geen voldoening meer uit je werk, je hebt niet het gevoel dat er uit komt wat erin zit. Je kunt het wel willen en proberen, maar je ziel is al op weg naar iets nieuws.

Of misschien doe je al datgene dat helemaal bij jou klopt maar knaagt er iets, ben je te hard aan het werk en ben je eerder moe dan bezield en vol voldoening. Je ziel vraagt je een laagje dieper te gaan, te stoppen met hard werken en echt helemaal vanuit jouw ware Zijn hier aanwezig te zijn, je diepste wonden te helen en in je grootsheid te gaan staan.

Hoe zou het zijn als je vanuit rust en ruimte naar jezelf en je leven en je werk gaat kijken? Aan de ene kant bezien wat er geweest is en aan de andere kant alles helemaal los laten en vertrouwen op je innerlijke wijsheid, op de diepste verlangens van je hart. Ruimte geven aan wie je nu bent, wat je drijft en wat je verlangt.

Door hier aandacht aan te besteden in een traject kom je dichter bij jezelf en kun je met nieuwe ogen naar jouw leven kijken en vanuit deze nieuwe helderheid krachtige keuzes maken. Want als er één ding is wat duidelijk naar voren komt, dan is het dat je van binnen staat te springen om meer van jezelf in te brengen op een manier die bijdraagt aan een gezonde wereld. Dan kan jij nog veel meer teweeg brengen en impact hebben dan je nu al doet. Het voelt echt als de tijd voor een verdiepingsslag. Hoe deze er dan ook uit gaat zien.


The Universe reveals its secrets
to those who dare to follow their hearts.Mijn Methode

Ik werk met een zelf samengestelde methode waarin je in 4 lagen in de diepte en de breedte helderheid krijgt, over wie je nu bent, wat je hier te doen hebt, wat je verlangen en je drive is en hoe je dit op de meest makkelijke manier kunt verwezenlijken, vanuit jouw essentie.

De methode bestaat uit deze lagen:

Ik
Je bent precies goed zoals je bent. Dit is het uitgangspunt voor alles wat we gaan doen. In de schepping zit echter een geweldige truc en dat is dat alles wat leeft een unieke vorm mee heeft gekregen. Er is geen mens precies gelijk als jij en er zijn geen bloemen precies eender. En dat heeft een functie. Het maakt dat jij, als je je daarop gaat richten, jouw unieke mix van kwaliteiten, bezieling en missie kunt leven. En dan leef je in overvloed, dan is er geen competitie meer, dan is er volledig jouw zielepad.

Jouw Wond & Wonder
Je grootste levensthema is tevens je grootste gift aan de wereld. Wat wilde je ziel ervaren in dit leven? Waar zit jouw grootste pijn? Daar zit tegelijkertijd ook jouw grootste Goud, jouw wonder.
Door je wond en wonder helder te krijgen, ontstaat er een soort verticale uitlijning in je systeem. Jij weet in de diepte waar het om draait in jouw leven. En telkens als je van je pad af dreigt te gaan, kun je steeds hier weer naar terug. Het geeft een diep anker in jouw leven dat je op vele lagen doorvoelt.

Jouw Missie
Met de bouwstenen van de vorige lagen, kijken we naar wat jou drijft. Deze laag maakt de verbinding met de wereld.
Waar wil je je voor inzetten? Met welke doelgroep wil je werken? Wat zou je heel graag willen veranderen in de wereld? Wat grijpt je? Deze laag is heel intuïtief en vaak komen tijdens het proces hele heldere inzichten binnen die je leven een nieuwe diepte en richting geven.

Jouw Kwaliteiten
Twee mensen kunnen dezelfde missie hebben, maar de manier waarop ze deze in de wereld neerzetten is altijd anders. Dit komt omdat we allemaal uniek zijn, er zijn geen twee mensen hetzelfde. In deze laag kijken we naar jouw wezenskwaliteiten. Dat wat jij doet zonder dat je het zelf door hebt, dat waarvan je denkt dat iedereen dat toch kan. Dat zijn de kwaliteiten die jou jou maken.

In deze laag maak ik gebruik van de basis van Human Design.
Dit is een prachtig systeem dat werkt met jouw blauwdruk op basis van je geboortemoment.
Dit systeem helpt je enorm om op een goede manier jouw energie te gebruiken zodat je veel meer in je eigen flow kunt leven.

Door deze vier niveaus te vullen, hier bewustzijn op te hebben en dit in je systeem te laten zakken ontstaat er rust en ruimte om helemaal jezelf te zijn. Je moeiteloze zelf. En hier je leven mee te vullen waarbij elk niveau is aangesloten. Tevens geeft het een speelveld wat je meegeeft aan het Universum en zegt; kijk dit is wat bij mij past. Wil je me de kansen op mijn pad brengen?
Dit proces zal je een enorme basis geven om nieuwe keuzes te maken, op een heldere en authentieke manier te communiceren over wat jij wilt en om de juiste nieuwe kansen aan te trekken in je leven.


Hoe werkt het?

Dit is een traject dat van je vraagt om er volledig voor te gaan. Wat heb je nodig?
Tijd, toewijding en in alle eerlijkheid naar jezelf durven en kunnen kijken.
Met deze drie ingrediënten gaat de magie vanzelf stromen!

Dit traject bestaat uit:
• 5 live sessies van 1,5 tot 2 uur.
• 4 speciale video's waarin ik uitleg geef over de 4 lagen, inclusief voorbereidende opdrachten.
• We werken met de 4 lagen en integratie hiervan en alles wat in het proces opkomt dat aandacht vraagt.
• Tussentijds werk je aan opdrachten.
• We werken in principe in mijn praktijkruimte of op een inspirerende plek in de natuur.
• Heb je tussentijds vragen, dan kun je deze altijd via de mail of whatsapp stellen.
• Het traject duurt in totaal 3 tot 4 maanden.

Jouw investering is: € 950,- excl btw. Voor particulieren incl. BTW. Betalen in 2 termijnen is bespreekbaar.

Wordt je traject vergoed door de werkgever, dan gelden andere tarieven. Deze kun je bij mij opvragen.

Inclusief:
Bij het traject inbegrepen is een half jaar gratis toegang tot mijn online omgeving The Lighthouse Community. Hier vind je inspiratievideo's en heel veel meditaties, healingen en visualisaties om gedurende je traject thuis mee te werken. Alle inhoud is te downloaden dus je kunt ze blijven inzetten in je leven. Dit blijkt elke keer van grote waarde te zijn voor mijn klanten.

Interesse: Heb je interesse, neem dan nu contact op om een geheel vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl of bel me direct op 06-13833338.