Drie heerlijke avonden verbinden met
jouw unieke Vleugels en Frequentie

Kom je je verbinden met je Vleugels?
Deze zomer komen onze vleugels steeds in beeld.
Ze willen gezien, ze willen geactiveerd en ze willen een upgrade ontvangen.
En dat is precies wat we in dit heerlijke zomerdrieluik gaan doen.

 

Misschien voel je nu voor het eerst voorzichtige vleugels op je rug, misschien ken je je eigen draken-, elfen-, engelen- en/of pegasusvleugels al heel lang, misschien heb jij multidimensionale vleugels waar alles een plek in krijgt. Voor iedereen is er precies waar jij bent, aandacht voor jouw vleugels, daar waar al jouw kleuren en frequenties in besloten liggen.

De draken roepen op…. jouw vleugels zijn belangrijk. We mogen hier meer mee verbinden en bewust van zijn en er is staat een upgrade klaar.

In drie avonden komen we samen. In deze bijeenkomsten activeer je je vleugels en ontdekken we samen hoe we met onze vleugels kunnen verbinden, hoe ze voelen en bewegen, wat ze ons laten zien. Ook leer je meer over de magie van je vleugels. Je vleugels krijgen in deze weken een upgrade, helemaal op maat en ter voorbereiding op de tweede helft van het jaar.

In de laatste bijeenkomst integreren we en leer je hoe je je vleugels zelf kunt activeren en vanuit daar je dag heel fijn kunt beginnen en hoe je je geactiveerde vleugels in kunt zetten in je dagelijks leven.

Drie fijne avonden, helemaal voor jezelf deze nazomer met meditaties die je heerlijk in je centrum en eigen frequentie brengen mét bewustzijn op jouw unieke frequenties. Tijdens de avonden is er tevens ruimte voor sharing, teachings en integratie.

 

Je kunt live aanwezig zijn tijdens de bijeenkomst, of wanneer dit niet past de replay terugkijken en de meditaties terugluisteren.

 

Je bent welkom, met jouw vleugels.

 
 

Hoe ziet het drieluik eruit:

* Drie avonden een ZOOM call met geleide meditaties, sharing, teachings & integratie.
* Mogelijkheid tot terugkijken van de replay en downloaden van de meditaties zodat je deze vaker kunt doen.
* De bedding van het Drakenveld en het gezamenlijke veld van de groep in deze bijzondere tijd.
* Energetische tools om in je dagelijks leven in te zetten.
* Een geheime facebookgroep waarin we tussentijds delen.

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit drieluik is € 88,- incl. BTW.
Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip:
Woensdag 17 augustus 2022
woensdag 24 augustus 2022
Donderdag 1 september 2022

De ZOOM bijeenkomsten zijn in de avond, van 20.00 tot 21.30 uur, zodat je daarna vanuit dit bewustzijn je bed in kunt duiken en de initiaties mee kunt nemen in je slaap.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Wat zeggen vorige deelnemers van eerdere drakenprogramma's?

Het programma van Wendy ‘ Introducing you to the dragons’ heb ik ervaren als een waanzinnig fijne reis. Ik was heel aangenaam verrast door de diepe verbinding met de draken die ik zo snel kon ervaren en deze ontdekkingstocht gaat nog steeds door. Echt een geschenk in deze transitietijd. Wendy’s rol hierin is de fijne afgestemde bedding die ze schenkt door haar zijnsenergie, haar wijsheid en ik vind haar meditaties en oefeningen echt top!

Wendy is authentiek en puur; ik ben daar gevoelig voor en kan afhaken als het niet doorleefd voelt. Wendy is een topper en haar trainingen echte aanraders. Ook het Drieluik van de Innerlijke Man kan ik van harte aanbevelen.

Ik was helemaal nieuw met de drakenenergie. Dan is deze training ideaal om de eerste stappen op het drakenpad te zetten. Wendy zorgde voor een veilige en vertrouwde bedding. Ze gaf me vanaf het begin het vertrouwen dat wat ik ervaarde tijdens de meditaties en reizen, dat dat gewoon klopte. Wendy voelt uitstekend aan wat er nodig is in de groep en net zo gemakkelijk past ze haar programma erop aan. De training heeft me in contact gebracht met de draken en ik heb echt de drakenenergie gevoeld: een krachtig, diep weten. Er is nog veel te ontdekken en te ervaren, maar de eerste stappen zijn gezet.

* Ik ben zo dankbaar. Prachtige meditaties en belevenissen. Ik merk het in het dagelijks leven, ik wandel op een andere manier, ik voel sterk de aarde, het universum, de bezieling, dat vind ik heel fijn.
* Ik voel me groots en ruim in mijn lijf, ontspanning, er is ruimte voor mijn grootsheid, om dit te leven, samen met mijn draak.
* Grootsheid in eenheid, zoveel lagen zijn erbij gekomen, alles komt nu bij elkaar.
* Je stem is magisch, als je begint te praten ben ik er al.
* Ik geniet zo van de magie en ik mijn creativiteit gaat zo stromen tijdens deze cursus.
* Ik voel en zie nieuw licht en enorme helderheid, er kan echt iets nieuws beginnen.
* Het klopt zo in mijn proces wat er deze weken gebeurd is. Ik voel eagerness naar hoe het verder gaat in mijn leven.
* Dank voor de wonderschone meditaties.
* Wat een leuke opdrachten.
* Ik heb erg genoten van je begeleiding.
* Goed georganiseerd en hele fijne training.
* Ik word er vrolijk en creatief van. Ik heb nog nooit zo geschilderd.
* Ik voel zo’n onvoorwaardelijke liefde.
* Nogmaals enorme dank voor jouw begeleiding en de prachtige reis die ik heb mogen maken.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. Wanneer je een keer (of vaker) niet live erbij kunt zijn, kun je de ZOOM sessie nakijken via de replay én je ontvangt alle meditaties ook als geluidsbestand die je kunt downloaden, zodat je deze ook vaker kunt doen.

Dit thema is voor mij helemaal nieuw, kan ik meedoen?
Ja, dat kan zeker. Een open mind en enige ervaring met energetisch werk is fijn. Twijfel je?  Stuur me dan even een mail, dan kijken we samen of dit drieluik voor jou past.