Drakenwijsheid & Jaargroep het Pad van de Draak

De Kracht van jouw Vaderlijn
27 januari 2021

Een vriendin die niets met draken heeft, vroeg aan mij wat de Draken nu voor mij zijn. Een mooie vraag die een heleboel opleverde toen ik het beantwoordde.
De draken zijn namelijk voor mij misschien wel het meeste van binnen naar buiten wat ik in mijn leven ben tegengekomen. Een diepe zielsafspraak die ik me nu pas weer werkelijk herinner. En dat maakt ook dat ik nog lang niet altijd doorheb, wat er nu zo speciaal aan is of wat ik in me draag. Dat heb ik vaak pas door wanneer ik het in verbinding breng met anderen. Precies zoals de bedoeling is. Bijzonder he, hoe het leven je als vanzelf stuurt.

Ze waren er al voordat ik het doorhad. In mijn opleiding tot healer, reader & lightworker werkten de meeste mensen met de lichtmeesters als healingmasters; Jeshua, Maria Magdalena, AA Michael en zo meer. Ik zat met de walvissen, dolfijnen en draken in een kring, het gebeurde gewoon. Deze energieën kwamen als vanzelf tot me. Ook zag ik alles in Disney, zoals ik altijd zeg. Pas toen mijn vriendin begon te vertellen over haar meditaties met vieze donkere straatjes en hele heldere menselijke beelden besefte ik me dat ik dat echt anders ervaarde. Toen ik er iets van zei tegen een docent, zei ze; ja, dat is Wendy.
De dingen die het meest dichtbij liggen, zijn vaak het lastigst grijpbaar.

Met mijn vrouwelijke sensuele draak die leek op degene uit Shrek, (oohhhh die wimpers, I still love her) had ik het goed en dat was het. Op dat moment in mijn leven mocht ik diep zakken in de overgave via de walvissen en weer leren spelen door de dolfijnen.
Totdat ik besloot om mijn werkgever en werk te laten gaan en voor mezelf te beginnen. Vanaf het moment (achteraf gezien) dat ik echt ruimte had om aan mezelf te gaan denken, waren daar ineens de draken. Ik zal deze ontmoeting ook eens delen in een live of filmpje. Ineens ging er zoveel in mij aan; waarlijk respect wat ik voor het eerst voelde, diep vertrouwen, grote liefde, zo’n herkenning, er werd ineens heel veel meer van mij wakker. Ik heb gehuild en gehuild dat dit weer in mijn leven was.

Ze hielpen me in het begin enorm met oude verstrikkingen, zielscontracten en vervloekingen en beloftes opruimen waarin ik nog vastzat. Wat een vrijheid. Ineens was er ruimte voor een nieuw leven. En sindsdien zijn ze bij me. Wat zijn ze een liefdevolle bedding voor mijn nieuwe leven!

Ze zijn voor mij een soort voorbeeld, begeleiders, bedding en groots veld ineen en ik heb een paar liefdevolle persoonlijk begeleiders. Vanuit het allerhoogste licht, zo zuiver en tegelijkertijd zo diep diep diep verbonden met de aarde, met de oerkrachten, met onze oorspronkelijke blauwdruk. Ik voel dan het enthousiasme en het diepe weten; dat is wat wij ook zijn! En dan is er zo’n kracht in mij om deze weg te lopen, om me dit weer te herinneren: Het Pad van de Draak.

Inmiddels heb ik me mijn afspraak met de draken weer herinnerd, een afspraak in zo’n diepe zielsliefde. Ik ben weer met ze samen, werk hier nu met hen en laat hun energie weer aansluiting vinden in het menselijke veld en ondertussen herinner ik me steeds meer van hoe groots ik eigenlijk ben, we werkelijk zijn, wordt mijn eigen drakenkracht meer en meer wakker. Ik ben zo dankbaar dat ik met deze grote Liefde mag samenwerken, samenleven en samenspelen.
En als ik zie hoe mijn vermogen om verstrikkingen en energieën te ontwarren, te helen, bedding te zijn, in multidimensionele velden te werken, helder te voelen, zien en weten is gegroeid in deze jaren, dan besef ik me weer hoe groots deze kracht is.

Draak brengt je veel; grootse bescherming en diepe veiligheid, levenskracht, magie en oer oer oer energie. En dat is er allemaal voor jou. Het is een grootse bedding om een nieuw leven uit op te bouwen of je leven nog zo veel diepgaander, fijner, liefdevoller en krachtiger te maken.
Eigenlijk alles wat we nodig hebben om nu een Nieuwe Tijd voor onszelf te gaan creëren, van binnenuit.

In december 2020 nodigden de draken ons uit om diep de aarde in te gaan, daar waar zij kennis, informatie en frequenties voor ons hebben vastgehouden die we nu weer kunnen en mogen ophalen. Ik ben nu zelf een paar maanden onderweg en wat een nieuw niveau van drakenkracht is dit, heel krachtig. Het is echt Goud ophalen!

Word je hier nu heel blij of nieuwsgierig van?

21 maart start de Jaargroep Drakenkracht, het Pad van de Draak. En er is nog plek.
Sta jij op het punt om een nieuw leven te starten, of zit je midden in de transformatie? Wil je verdieping in je leven of voel je gewoon… ja daar moet ik bij zijn?

Stuur me dan een bericht. Dan ga ik met je in gesprek en voelen we samen of dit voor jou nu de juiste stap is.

Hier vind je meer informatie: Jaargroep Het Pad van de Draak 2021 

Liefs, Wendy

 

 

Ik ben Zielscoach, Healer  & Opstellingenbegeleider en Drakenvrouw en begeleid mensen om hun Ware Zelf te leven.
Vanuit je ware natuur en jouw unieke zielskwaliteiten kun jij je plek innemen om zo samen een nieuwe wereld te creëren.

Lees hier meer over mij op www.wendytacoma.nl

 

 

 

 

 

 

Als eerste op de hoogte van nieuwe programma's? Schrijf je hier in voor mijn Nieuwsbrief

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =

error: Content is protected !!