Vijf weken teachings, healing en bekrachtiging vanuit het drakenbewustzijn


Na twee prachtige Dragon Ways in april en juni nemen de draken ons nog één keer mee op reis, dit is de finale!

In deze derde versie van The Dragon Way begeleiden de draken je graag naar ware manifestatiekracht, je essentie op aarde te leven. Juist in deze tijd van transformatie waarin het erom spant begeleiden de draken je naar manifesteren en scheppen vanuit Liefdeskracht. In de eerste twee Dragon Ways is er een enorm krachtig veld opgebouwd, een veld van waarheid, liefde, ware kracht en soevereiniteit. Een veld waarin polariteiten samen werken en nieuwe werelden geschapen worden. In dit bijzondere en krachtige veld stappen we voor deze laatste The Dragon Way. Je kunt nieuw instappen of je weg met de draken vervolgen tijdens deze derde The Dragon Way.

 

In je Kracht

Wil jij (meer) met je draak leren werken? En wil je een boost om in je unieke kracht te Zijn?

In deze bijzondere tijd ligt er een uitnodiging van de draken om onze ware kracht weer te herinneren. Wanneer de draken in je leven komen, zal je je eerst meer gesteund voelen, het gevoel hebben dat je steviger staat en dat je niet alleen bent. Gevoelens van onvoorwaardelijke liefde. Vervolgens ga je je langzaam of snel, bij ieder op een eigen manier, jouw eigen ware kracht herinneren. En dat maakt letterlijk het verschil in je leven. Je voelt je levendiger, meer aanwezig, meer verbonden met de natuur, je hebt een krachtige bodem om jouw licht en liefde te stralen en helemaal jouw eigen waarheid te ervaren en leven. Van daaruit is het tijd jouw ware kracht te leven, te manifesteren op aarde.

Je bent niet voor niets nu hier. In jou liggen codes te wachten om geactiveerd te worden, codes die je innerlijke wijsheid geven, ineens heel makkelijk doen schilderen of prachtige verhalen vertellen, oude wijsheden herinneren die je hebt te delen of healingen uit te voeren. Maar ook wijsheid over het ware mannelijke & vrouwelijke dat zijn plek weer vindt in onze wereld, natuurwezens, galactische kennis, krachtplaatsen, manifestatiekracht, onderwijs, samenleven op een nieuwe manier, noem het maar op, het is allemaal in ons aanwezig en het is de tijd om dit te ontsluiten en te manifesteren.

Mijn rol is om de draken en hun magie bij jou te brengen, ik werk met hen samen en loop het pad om mijn eigen drakenkracht steeds meer te belichamen en te manifesteren vanuit liefdeskracht.
Graag help ik ook jou om je drakenkracht te herinneren.
De draken zijn er op deze reis helemaal voor je, als liefdevolle begeleiders met een enorme humor, heldere wijsheid en ware kracht.

Je krijgt het beste van de draken en natuurlijk ook het beste van mij. We maken gebruik van trancereizen en geleide meditaties, healing & reading, sharing, rituelen en wat zich nog meer aandient. De draken nemen je heel graag mee naar de nieuwe mogelijkheden die voor jou klaar liggen in deze nieuwe tijd.

 

Wat levert het je op?


In deze Dragon Way helpen de draken (en andere natuur- en spiritwezens) je meer in je centrum te komen, te leven vanuit je ware zelf en vandaaruit keuzes te maken en de magie in jou te openen.
In deze bijzondere tijd helpen ze je stappen te zetten naar je meest krachtige Ik die dienstbaar is aan het geheel.
Werken met de draken betekent dat je meer weten, meer kennis, meer daadkracht en meer zelfliefde tot je beschikking krijgt, precies afgestemd op jouw zielsverlangen. En in deze laatste ronde komt alles bij elkaar.

De enorme liefdevolle pure kracht, hun humor, hun uitnodiging om te spelen met het leven, nodigt je uit om ook in jouw volle kracht, jouw volle licht te gaan staan, om het helemaal te belichamen en op aarde te brengen. Hoe dat eruit ziet, dat gaan we samen met de draken ontdekken.

* Je leert je energie (nog beter) beheren.
* Je leert hoe jij als uniek wezen met de draken samenwerkt.
* Je wordt uitgenodigd om jouw essentie te leven. Datgene dat nodig is om vanuit de flower of life een nieuwe wereld op te bouwen.
* Je leert hoe je toegang krijgt tot het grootste en meest liefdevolle in jou waardoor dat je kkelijker kunt blijven bij emoties en gevoelens die opkomen.
* Je hebt een loyale humorvolle vriend die er altijd voor je is.
* Je ontvangt healing, wijsheid en teachings precies waar je ze nodig hebt.
* Je ontmoet of herinnert je een kracht in jezelf waarvan je misschien altijd ergens hebt geweten dat hij er was maar waar je nog niet bij kon.
* Je wordt helderder in het ontvangen van je intuïtie en innerlijke wijsheid.
* De codes van waarheid openen zich in jou waardoor je in jezelf en de buitenwereld makkelijker onderscheid kan maken tussen licht en onlicht.

Deze training is een bijzondere push in 5 weken tijd waarin dat wat voor jou klaar ligt zich zal openen.

Voor wie is deze training?

* Je voelt je aangetrokken tot draken en drakenkracht?
* Je hebt ervaring met of staat open voor een multidimensionaal leven.
* Je wilt jouw waarheid en licht leven en hier krachtiger in worden.
* Je voelt een verlangen om je ware kracht te herinneren en leven.
* Je voelt dat het tijd is dat de codes die in jou besloten liggen, geopend worden.
* Je voelt dat het tijd is om nu echt jouw essentie te leven.
* Je voelt de commitment om gedurende 5 weken tijd energie te steken in je eigen ontwikkeling.

Dan is The Dragon Way voor jou.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Een training van 5 weken.
* Elke week op woensdagavond een ZOOM call waarin ik je begeleid vanuit de wijsheid van de draken met meditaties, healing en initiatie.
* Elke week korte opdrachten en oefeningen die je leren om meer in je eigen centrum te komen, bedding te zijn voor je eigen proces en je te openen voor magie.
* Een geheime facebookgroep waarin we tussentijds delen en elkaar aanmoedigen.
* Je ontvangt na elke ZOOM call de meditaties als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.

 

Jouw Investering:
De investering voor deze training is € 150,- incl. BTW.
Geef je je op voor 28 juli a.s. dan ontvang je vroegboekkorting van € 25,- en is jouw investering € 125,-.

Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl BTW.

Data en tijdstip: De ZOOM bijeenkomsten zijn wekelijks op woensdagavond van 20.00 tot max. 22.00 uur
5 augustus 2020
12 augustus 2020
19 augustus 2020
26 augustus 2020
2 september 2020

Via ZOOM kun je heel gemakkelijk online samenkomen. Dit programma is voor jou gratis en kun je op elke laptop of smartphone installeren in een paar minuten. Je ontvangt een link in de mail voorafgaande aan de meetings waarmee je de Zoomroom kunt binnenkomen.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Wat zeggen vorige deelnemers?

* Ik ben zo dankbaar. Prachtige meditaties en belevenissen. Ik merk het in het dagelijks leven, ik wandel op een andere manier, ik voel sterk de aarde, het universum, de bezieling, dat vind ik heel fijn.
* Ik voel me groots en ruim in mijn lijf, ontspanning, er is ruimte voor mijn grootsheid, om dit te leven, samen met mijn draak.
* Grootsheid in eenheid, zoveel lagen zijn erbij gekomen, alles komt nu bij elkaar.
* Je stem is magisch, als je begint te praten ben ik er al.
* Ik geniet zo van de magie en ik mijn creativiteit gaat zo stromen tijdens deze cursus.
* Ik voel en zie nieuw licht en enorme helderheid, er kan echt iets nieuws beginnen.
* Het klopt zo in mijn proces wat er deze weken gebeurd is. Ik voel eagerness naar hoe het verder gaat in mijn leven.
* Dank voor de wonderschone meditaties.
* Wat een leuke opdrachten.
* Ik heb erg genoten van je begeleiding.
* Goed georganiseerd en hele fijne training.
* Ik word er vrolijk en creatief van. Ik heb nog nooit zo geschilderd.
* Ik voel zo’n onvoorwaardelijke liefde.
* Nogmaals enorme dank voor jouw begeleiding en de prachtige reis die ik heb mogen maken.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. Wanneer je een keer niet kunt, kun je de ZOOM sessie nakijken via de replay én je ontvangt alle meditaties ook als geluidsbestand die je kunt downloaden, zodat je deze ook vaker kunt doen.

Draken zijn voor mij helemaal nieuw, kan ik meedoen?
Ja, dat kan zeker. De ervaring leert dat je geen ervaring met de draken hoeft te hebben om mee te doen met The Dragon Way. Iedereen haalt er helemaal zijn of haar eigen dingen uit. De groep klopt altijd.

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan. Je kunt je bij mij aanmelden als je toch mee wilt doen. We stemmen dan samen af en je ontvangt de replays zodat je op je eigen moment de ZOOM sessie kan volgen. Op deze manier kun je helemaal je eigen tijd kiezen.