Mmmmm……Ik Geniet. En jij?

De modder uit en je eigen feestje vieren
13 maart 2017
Recht uit het hart
13 september 2017

 

Waarom ik geniet? Eigenlijk gewoon omdat ik er ben. Een jubelblog over leven in deze tijd, over wat er allemaal mogelijk is als je het toe durft te laten.  Geen zin in gejubel vandaag? Misschien kun je m dan beter morgen lezen. Maar lees m wel. Het is belangrijk!

 

In een bepaalde realiteit ben ik eeuwen bezig geweest om uiteindelijk hier in deze tijd deze versie van mij te zijn. In deze tijd waarin we de hemel op aarde aan het creëren zijn, waarin dit echt kan. Steeds wanneer ik dat weer voel, diep in me besef, dan komt er zo’n vreugde in me op. Ik ben precies waar ik wilde zijn! Ik ben precies waar ik wil zijn. Fuck zeg, wat is dat toch een heerlijk gevoel.

In een andere realiteit gaat het helemaal niet om ergens zijn, iets voor elkaar krijgen. Ik voel me vreugdevol, om geen enkele reden, onvoorwaardelijk. Gewoon omdat ik besta, omdat dat mijn wezen is, omdat ik vreugde ben, omdat ik liefde ben. Het is mijn geboorterecht om me vreugdevol te voelen.

 

A new way of thinking:
We hebben onze emoties omdat ze ons helpen te zien hoe dicht we staan bij onze kern. Je moet het een beetje zien als het spelletje wat je vroeger wel eens speelde. Je loopt met een blinddoek om door de kamer op zoek naar iets wat je zoekt en je vriendje of vriendinnetje roept koud, kouder, ijskoud en als je de andere kant op gaat warmer, nog warmer, heet, heet. Zo is het ook met emoties.
Hoe verder je je verwijderd voelt van je eigenlijke zelf, hoe beroerder je je voelt. Hoe dichter bij je bent, hoe fijner je je voelt.
Je bent hier op aarde gedropt met een intern geleidingssysteem. Ja, je emoties. Een intern systeem om je elke keer weer terug te brengen naar jezelf, want dat voelt het meest fijn. Je kunt dus eigenlijk nooit de weg kwijt raken. Cool toch!

 

En wat is nu de hemel op aarde creëren, zal je je misschien afvragen.
Ergens weet ik dat natuurlijk ook niet, het is iets wat ik van binnen voel als mijn missie. Drager zijn van de nieuwe aarde. Dat voel ik tot in elke cel van mijn lichaam. Maar hoe dat eruit ziet? Ja, dat ontdek ik ook gaandeweg.
Wat mijn visie erover is, vanuit wie ik nu ben en waar ik nu sta? Dat het mogelijk is om dat wat we zijn als we buiten deze levensvorm zijn, die grootse ziel met alle weten en overzicht en grootse liefde, dat we dat ook kunnen gaan ervaren terwijl we hier op aarde zijn, in dit lichaam.

In sneltreinvaart ontdekken we nu al de mogelijkheden van wat er allemaal kan, wat er allemaal mogelijk is;

 • Dat ons hart sneller reageert en veel intelligenter is dan onze hersenen.
 • Dat we van alles kunnen manifesteren in ons leven als we onze intuïtie volgen, veel grootser dan we ooit hadden kunnen bedenken.
 • Dat we energie kunnen zien en voelen en daarmee elkaar kunnen helpen.
 • Dat we elkaar en de aarde kunnen healen.
 • Dat we de meest geweldige keuzes kunnen maken door simpelweg de energie te volgen.
 • Dat we contact met elkaar kunnen hebben, ook al zijn we aan de andere kant van de wereld, of is één van ons overleden of nog niet geboren.
 • Dat we enorme krachtvelden kunnen creëren.
 • Dat we vastgezette liefde weer kunnen laten doorstromen, ook al ligt de oorzaak ervan generaties terug.
 • Dat we kunnen communiceren met dieren.
 • Dat we de spirit hulp steeds beter kunnen ervaren, in de vorm van engelen, natuurwezens, overleden dierbaren, krachtdieren, gidsen, noem maar op.
 • Dat we healing en energie kunnen delen en zenden zonder dat we fysiek bij elkaar zijn.
 • Dat we in flow kunnen schrijven en direct vanuit de bron inspiratie kunnen opvangen.
 • Dat we onze spirit help kunnen channelen zodat we allemaal informatie krijgen die ons helpt om te snappen hoe het allemaal in elkaar steekt.
 • Dat we van binnenuit weer herinneren hoe het heilige vrouwelijke en het heilige mannelijke ooit bedoeld was en hoe we hier weer naar terug kunnen.

En dit is alleen maar wat er nu zo even bij me opkomt. Het is toch geweldig als je het zo op een rijtje ziet. En wat gaat er allemaal nog meer aankomen? Ik weet het niet, ik laat me verrassen. Maar dat we steeds meer geopend worden in ons ware potentieel dat is zeker.

 

Nu denk je misschien. Nou die Wendy is wel erg aan het jubelen. Er is toch ook een heleboel rottigheid in de wereld. Ja, dat klopt. Dat is. En dan kom ik weer terug bij ons interne geleidingssysteem, onze emoties.
Want hoe gaan we daar iets aan veranderen? Door er heel veel aandacht aan te besteden, het ons angst in te laten boezemen, er met elkaar over te discussiëren en tegen te vechten? Of door aandacht te besteden aan de Liefde die er ook is. En te voelen wat er te voelen is. Of dat nu verdriet, boosheid, frustratie of iets anders is. Of het nu van ons is of van het collectief. En het te zien voor wat het is. Een boodschap die ons laat zien dat we dit niet meer willen. Om het werk te doen dat nodig is om dit in onszelf te transformeren en ons dan te focussen op wat we wel willen. En dan het Universum de vrijheid te geven om dat op wonderbaarlijke wijze voor onze ogen te manifesteren.

 

Wil jij ook meer van je ware potentieel leven? Je keuzes maken vanuit je kern, vanuit intuïtie. Bij jou beginnen om een betere wereld te creëren? En resoneer jij met werken met energie? Misschien is soulcoaching dan iets voor jou. Klik hier voor informatie en een gratis kennismakingsgesprek.

 

Speciale Uitnodiging Masterclass Manifesteren
Resoneert deze blog? Dan ben jij misschien wel precies degene die ik zoek. Ik organiseer een Masterclass manifesteren vanuit onvoorwaardelijke liefde  voor een intiem groepje klanten.
Er is nog plek voor 2 prachtige vrouwen. Vrouwen die niet vanzelf bij me op zijn gekomen, maar die helemaal passen op deze dag.  Vrouwen die al bezig zijn met manifesteren en energetisch werk.

Heb jij interesse in deze mega transformerende dag? Neem dan contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Lovingly,

Wendy

 

 

 

 

 

Een cadeautje voor jou ♥
4 heerlijke oefeningen om bij jezelf te blijven en je licht te laten stralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =

error: Content is protected !!