Een dag vol met jouw Innerlijke Magie

Elke keer in mijn eigen proces en in het collectieve proces raak ik amazed en verwonderd door het magische kind in ons. Het onschuldige vreugdevolle licht dat, ook al is het nooit werkelijk gezien, mocht het er niet zijn in je jeugd en heb je het nooit echt zelf leren kennen, toch aanwezig is. En steeds weer blijkt dat te zijn met zo’n grote kracht en een heel helder weten. Steeds vaker ontdek ik hoe dit magische kind de weg weet wanneer we door oude structuren heen zakken, in de zogenaamde Nieuwe Wereld.

Het weten van dit kind is ontstellend groot. Dit kind IS Waarheid, IS Liefde, IS Vreugde.

We hebben eeuwenlang geprobeerd dit kind in een systeem te laten opgroeien wat niet gestoeld is op waarheid. En dus groeien we op met het onbewuste idee dat die waarheid die we van binnen voelen niet waar is. Dat maakt dat we ons klein en onbeduidend voelen en van alles gaan ‘doen’ om ons toch goed te voelen. En toch…. is deze waarheid, dit magische kind er ook nog van binnen. Ongeschonden zelfs.

Nu we langzaam (of snel, het is maar hoe je het bekijkt) door structuren heen aan het vallen zijn, ruimte nemen om onze gewonde innerlijke kinderen te troosten en daar goede ouders voor worden en beetje bij beetje de oude trauma structuren beginnen te doorzien, laat die kleine zich steeds vaker zien. Het is tijd om het magische kind in onszelf weer te leren kennen en de tijd te nemen zodat we haar waarheid weer kunnen terugclaimen. Jouw waarheid, jouw vreugde, jouw liefde.  Het is jouw pure Waarheid, jouw Magie, jouw Vreugde. 

Het magische kind herkent energie die klopt, natuurlijke systemen en met wat lichaamsbewustzijn merk je dat aan je lichaam, het reageert briljant en direct. We voelen ons licht, open en vol vreugde. 
Het magische kind, dat nog weet hoe werkelijk moeiteloos van elkaar te leren en elkaar in de energie aan te tikken.
Het magische kind dat precies weet hoe het waarlijke mannelijke & vrouwelijke voelt en hoe deze hun eigen plek in kunnen nemen. Want als ze dat doen, komt het magische kind als vanzelf tot leven, zoals zij ook letterlijk het leven is wat voortgebracht wordt door het waarlijke mannelijke & vrouwelijke.  

Ik neem je graag mee op een ontdekkingsdag naar jouw Magische Kind.

Met speelse oefeningen en meditaties om jouw Magische Kind weer te leren kennen of hier dieper mee te verbinden. En krachtige (korte) opstellingen die jou laten zien wat er in jou gezien wil worden in relatie tot dit thema.

Wat levert het je op?

* Een diepere verbinding met jouw Magische Innerlijke Kind en daarmee met jouw Waarheid, jouw Vreugde, jouw Magie.
* Spelen en oefenen met de natuurlijke gaven van jouw Magische Innerlijke Kind.
* Leren hoe je hem/haar meer in je leven kan betrekken en hoe je je kunt luisteren naar het weten van je Magische Innerlijke Kind.
* De magie in jou wordt weer echt aangezet.
* Er kunnen grote shifts plaatsvinden, precies daar waar jij het nodig hebt.

Voor wie?

Deze dag is voor een ieder die zich dieper wil verbinden met zijn of haar Magische Innerlijke Kind.
Je hebt al enig (lichaams)bewustzijnswerk gedaan en hebt enige ervaring met systemisch werk/opstellingen.

 

 

Waar en Wanneer:
Wanneer: Zondag 21 augustus 2022
Tijd: 10.00 - 17.00 uur 
Waar: Cocoonclub Apeldoorn

Jouw Investering:
De investering voor deze dag is € 122,- incl. BTW.

Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd. Je lunch neem je zelf mee.

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.