Human Design Mini Reading

Wat is Human Design?
Human Design is een systeem dat je enorm waardevolle informatie geeft over jezelf, gebaseerd op je geboortemoment.
Het heeft invloeden in zich vanuit de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica. Het is niet een systeem om zomaar aan te nemen, het is juist bedoeld om zelf te gaan voelen en ervaren hoe jouw eigen unieke systeem werkt.
Ik ben gek op Human Design. Het geeft een geweldige inkijk in de werking van jouw unieke voertuig hier op aarde, zoals ik altijd benoem. Jouw lijf en persoonlijkheid, dat waarmee je hier op aarde bent gekomen. Het geeft helderheid over de wijze waarop jij als uniek wezen in elkaar zit, besluiten neemt en jouw leven op de meest authentieke manier kunt leven, vanuit je ware zelf. Sinds ik Human Design heb leren kennen, zal je mij niet meer horen zeggen dat je naar je onderbuikgevoel moet luisteren, of pro-actief moet zijn. Want dat geldt namelijk lang niet voor iedereen.

Door meer volgens mijn design te leven, is mijn leven zoals fijner, leuker en blijer geworden.
Oordelen naar jezelf vallen weg, je leert jezelf en jouw energie veel beter kennen en daardoor ook veel beter naar jezelf te luisteren.
Ik neem een human design consult ook altijd mee in individuele leiderschaps- en zielscoaching en loopbaanbegeleidingstrajecten. Het is echt wonderbaarlijk hoe goed dit werkt.

Na een eigen reading en veel lezen, heb ik een vervolgcursus gevolgd om verder te kijken dan alleen mijn eigen design. Ik vind het elke keer superleuk om samen met iemand in zijn of haar design te duiken.

In verbinding
Human Design kan je helpen om meer in verbinding te komen met jezelf. Om te leren of weer te herinneren wat voor jou de beste manier is om je leven te leven, je eigen energie te voelen.
Soms betekent dit een hele nieuwe manier van leven, ontdekken hoe het ook kan. En voor anderen is het een fijne bevestiging van wat je onbewust al wist en vanuit je intuïtie al deed. Human Design helpt je echt vanuit jezelf te leven.


Human Design Mini Reading
In een Human Design Mini Reading bespreek ik samen met jou de basics van jouw Human Design profiel.
We bespreken de manier waarop jij het beste beslissingen kunt nemen en jouw strategie om te creëren en manifesteren in je leven. Daarnaast kijken we naar jouw kwaliteiten die jou jou maken. Ik help je contact te maken met jouw unieke energie en ik help je zien hoe dit verschilt of samenvalt met anderen. Ook kun je specifieke vragen inbrengen, deze nemen we mee in de mini reading.

Disclaimer:
Ik ben een Human Design enthousiasteling en ik help graag mensen meer in hun ware kracht te komen, waarvoor ik ook mijn kennis van Human Design inzet.
Ik ben geen gecertificeerde Human Design analist en ik doe geen volledige Human Design Readingen.

Praktisch
- Een Human Design Mini Reading duurt 45 minuten.
- De Mini Reading vindt plaats in mijn praktijk in Apeldoorn of online via ZOOM.
- Minimaal 3 dagen voorafgaande aan de afspraak stuur je mij je geboortedatum, - plaats en -moment.
- Ik neem het gesprek op zodat je dit achteraf nog eens terug kunt luisteren.

Actie
Jouw investering voor een Mini Reading is nu € 50,- incl. BTW, (excl. BTW wanneer je een factuur op naam van je bedrijf wilt)
Deze actie geldt voor alle afspraken die worden gepland voor 30 november 2019.

Afspraak plannen? Stuur nu een mail naar info@wendytacoma.nl