Nooit lag het veld zo klaar om de mannelijke oerkracht door te laten stromen door vaderlijnen, door jouw innerlijke man, door jou.


Juist nu hebben we dit mannelijke nodig, om te begrenzen, om alles wat niet klopt te doorklieven met het zwaard van de waarheid, om te gaan staan voor wat jij voelt dat klopt, om te durven te gaan staan ook al word je neergesabeld, om door te zetten, te blijven rammelen, om te blijven voelen wat jouw waarheid is en daar een veilige ruimte voor te creëren.

 

Je Innerlijke Man, je Vader en je Vaderlijn

Als vrouw heb je naast je vrouwelijkheid ook een gezond en stromend innerlijk mannelijke nodig om je plek in te kunnen nemen in de wereld, om in balans te zijn, je waarheid te kunnen leven en spreken en je magie in de wereld te brengen.

Nooit lag het veld zo klaar om de mannelijke oerkracht door te laten stromen door vaderlijnen, door jouw innerlijke man, door jou. Verwonderd en blij ben ik dat het nu zo makkelijk kan, een glimlach op mijn mond, wetend dat als het nodig is, ons de middelen gegeven zullen worden. Ik zie hele vaderlijnen oplichten en knetteren van energie.

Zoals we het voorbeeld van ons innerlijk vrouwelijke hebben meegekregen van onze moeder, is onze vader het voorbeeld geweest voor ons innerlijk mannelijke. Bewust, maar ook vooral onbewust. Want omdat wij vrouwen zijn, gaat daar onze aandacht als vanzelf heen, waardoor de patronen op ons innerlijk mannelijke vaak wat dieper verborgen liggen. Zo diep verborgen kunnen ze echter wel een grote invloed hebben op je leven zonder dat je je daarvan bewust bent.

Wat nu eigenlijk het ware mannelijke is, begint voor ons mensen pas net weer een beetje helder te worden. Er zit dus nogal wat verstrikking en verwarring op het mannelijke, ook wat wij ervan verwachten als vrouw. Dat kan ook bijna niet anders, gezien de afgelopen eeuwen. Samen zijn we op weg terug naar onze ware krachten.

In dit drieluik werken we met de relatie met je vader én met de vaderlijn en de invloed die dit heeft op ons innerlijke mannelijke. Kunnen we onszelf in de wereld zetten, kunnen we doelgericht en met focus zijn, kunnen we werkelijk aanwezig zijn en blijven, durven we voor onszelf en ons weten te gaan staan, durven we onszelf te uiten? Wat mag daarin gezien worden, geheeld en opgeschoond?

Elke avond heeft een thema waarop we werken;
Jij en je vader.
Jij en je vaderlijn.
Jij in je innerlijke man.

Dit drieluik is geïnspireerd op de opstellingendagen Opschonen van je Vaderlijn. In deze avonden werken we met opstellingen en meditatiereizen, gecombineerd met rituelen, werken met krachtbronnen, teachings, sharing en zacht lichaamswerk. Een krachtige manier om onze verbinding met het mannelijke in ons te verdiepen en bekrachtigen.

Tussendoor ontvang je opdrachten en meditaties. Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om deze opdrachten ook te kunnen doen. (Minimaal 1 uur per week)

 

Wat kan het je opleveren?

- Helderheid en heling op jouw relatie met je vader en de effecten die dat heeft in je leven.
- Helderheid en heling in je vaderlijn op de thema’s die spelen.
- Een verdieping in je relatie met je innerlijke man.
- Je innerlijke man en vrouw nemen hun ware plek weer in.
- Helderheid op wat het ware mannelijke is en wat niet en integratie in jezelf.
- Je voelt je krachtiger en vrijer in je dagelijks leven om jouw waarheid te leven en spreken.
- Je innerlijk vrouwelijke & mannelijke meer in balans.
- Je manifestatiekracht vergroot.

Inmiddels is gebleken uit de eerste ronde dat het ware mannelijke klaar staat om gezien en gevoeld te worden, dat het veld enorm krachtig en magisch is en het echt tijd is voor integratie.
Dit drieluik is een bijzondere opening naar de mannelijke kracht die in jou ligt te wachten om zijn ware plek in te nemen.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Drie avonden een ZOOM call met meditaties, systemische oefeningen en zacht lichaamswerk, werkend in het veld.
* Elke week korte opdrachten en oefeningen die je vaderlijn openen en helen, je helpen je plek in te nemen en je verbinding met je mannelijke kracht vergroten.
* Mijn begeleiding tijdens de ZOOM calls en daarbuiten via mail.
* Je ontvangt na elke ZOOM call een replay en de meditaties tevens los als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een individuele integratiesessie bij te boeken voor een speciale prijs. Deze sessie is online via ZOOM of live in Apeldoorn.

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit drieluik is € 145,-.

Geef je je op vóór 1 oktober a.s. dan ontvang je een vroegboekkorting van €15,-.
Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Wil je het drieluik uitbreiden met een individuele integratiesessie?
Dat kan tijdens deze training voor een speciale sessieprijs van €95,- voor een online sessie en € 115,- voor een live sessie.
Ook hiervoor geldt: Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip:
De ZOOM bijeenkomsten zijn in dit drieluik wekelijks: donderdag 21 oktober, 4 november en 18 november 2021 van 19.30 tot 21.30.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. De ervaring leert dat je ook met de replays een volwaardige training ontvangt. Sommige deelnemers vinden dit zelfs fijner. Je dient je wel tijdig af te melden wanneer je er een ZOOM sessie niet bij bent. Wil je de hele training via de replays volgen, geef dit dan aan in je aanmelding.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit drieluik?
Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om de opdrachten te kunnen doen. Dit kost je gemiddeld een uur per week. Je hebt natuurlijk altijd de keuze om er meer tijd in te steken. De ervaring leert dat je het thema de gehele periode met je meeneemt in je dagelijkse bezigheden.

Ik wil graag een integratiesessie bijboeken. Hoe doe ik dat?
Een integratiesessie kun je bijboeken bij je aanmelding of gedurende de training. Je boekt dit door te mailen naar info@wendytacoma.nl. De integratiesessies worden gepland tot 3 weken na de training.
Ook na de training ben je natuurlijk welkom om een sessie te boeken. Je betaalt dan de reguliere prijs.

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan. Je kunt je bij mij opgeven om mee te doen op een andere datum. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maak ik een nieuwe groep. Ook is er de mogelijkheid om het drieluik te volgen via de replays. Doordat je wel met mij in contact blijft via de mail, kun je ook op deze manier de training goed volgen. Op deze manier kun je helemaal je eigen tijd kiezen.


Ervaringen van vrouwen die het drieluik hebben gedaan:

Ik heb bij Wendy de vaderdrieluik gevolgd. Wat Wendy doet met haar begeleiding, oefeningen en meditaties is je vertrouwd maken met het Vader archetype, ook als er in je eigen lijn geen of weinig bedding is geweest vanuit de vaderkant. Dit was voor mij heel helend. Wendy nodigt je uit Bewustzijn te brengen naar wat is en naar wat geheeld mag worden. Doordat ik dit werk kon doen, heb ik iets geheeld in de Vaderlijn die nu veel en veel zachter aanvoelt en waardoor diepe gevoelens van iets gemist te hebben naar de achtergrond zijn gegaan. ~ Erica

In de drieluik over de vaderlijn bij Wendy ben ik erachter gekomen dat er een soort van kink in de lijn zit waardoor de mannelijke energie niet goed kan stromen. Inzicht hierin helpt mij om uit te vinden hoe dit geheeld kan worden. Het verklaart ook waarom bepaalde dingen in mijn leven niet stromen. Wendy doet dit alles online, maar op een manier die heel prettig is. Ze is heel secuur en puur in wat ze zegt. Het werken met opstellingen online was voor mij een openbaring; geen idee dat het zo ook werkte. Heel bijzonder om iemand aan de andere kant van het land mijn overopa te zien representeren, terwijl mijn eigen lijf ook reageerde op wat er gebeurde; heel bijzonder. Voor mij was dit een reis die veel inzicht heeft gebracht waarmee ik verder kan. Ik snap waar de kink zit. En daar is door de prachtige interventies al verschuiving in gekomen. De heling is ingezet en mag zich verder ontvouwen. Wendy is een fijne begeleidster op deze reis. Ze luistert, voelt in, en is heel eerlijk. Ik heb er van genoten en raad iedereen die hier meer inzicht in wil aan om zich in te schrijven!

Hoe mooi om het mannelijke deel in mij zo te mogen voelen en voeden. Wendy super bedankt. Heel erg knap hoe je intuned op het veld van alle individuele deelnemers en de groep als geheel. Ik vond het heel bijzonder om hierbij te zijn.

Wendy schreef een tijdje geleden over het drieluik over de mannenlijn. Ik voelde meteen: ja, dit is belangrijk! En daarmee was het proces al begonnen... Snel werd duidelijk dat dit voor mij beter in een individuele sessie past dan in een groep. Dus niet veel later hadden we een zoom-afspraak. In de bedding van onvoorwaardelijke liefde die Wendy creeert, mag en durft alles wat verborgen was, gezien worden. Stap voor stap kwam er orde in de grote verwarringen. Alles doorvoelend en in het licht, waardoor de levensstroom en liefde weer verbonden werden. Ruimte en ontspanning, waar verharding en onwetendheid was. Gedragen in het veilige veld van onvoorwaardelijke liefde, met de heldere begeleiding van Wendy, kon verbinding, het thema waar ik al zo lang mee worstelde, hersteld worden. Uiteindelijk hebben we 3 sessies gewerkt. En wat voelt het anders nu. Ik kan eindelijk meer en meer landen in mijn lichaam. Ik voel een enorme steun nu van de mannen achter mij. Lichtheid, kracht, helderheid en vorm beginnen in mijn leven plek te krijgen. Mijn benen worden letterlijk sterker, om stevig op mijn eigen benen te staan. Het voelt echt als een hele nieuwe fase. Dankdankdank.~ Marjan

Ik heb Wendy leren kennen als een warme, inspirerende vrouw. Ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak en ik voelde mij gezien. Afgestemd op wat de groep nodig heeft leidt en begeleidt ze de groepen op een liefde- en respectvolle manier. De oefeningen werken, zelfs online, wonderbaarlijk diep. Prachtig hoe ze zich kan afstemmen, voelt wat nodig is en daarnaar handelt. Voelt heel zuiver. Er heeft bij mij in het drieluik en bij de Deep Dive het een en ander mogen gebeuren. Mijn band met mn mijn vader veranderde tijdens het drieluik wonderwel. Op energetisch niveau worden en zijn er dingen geheeld. Heel bijzonder. Dank Wendy voor wat je neerzet!


 

 

error: Content is protected !!