Nooit lag het veld zo klaar om de mannelijke oerkracht door te laten stromen door vaderlijnen, door jouw innerlijke man, door jou.


Juist nu hebben we dit mannelijke nodig, om te begrenzen, om alles wat niet klopt te doorklieven met het zwaard van de waarheid, om te gaan staan voor wat jij voelt dat klopt, om te durven te gaan staan ook al word je neergesabeld, om door te zetten, te blijven rammelen, om te blijven voelen wat jouw waarheid is en daar een veilige ruimte voor te creëren.

 

Je Innerlijke Man, je Vader en je Vaderlijn

Als vrouw heb je naast je vrouwelijkheid ook een gezond en stromend innerlijk mannelijke nodig om je plek in te kunnen nemen in de wereld, om in balans te zijn, je waarheid te kunnen leven en spreken en je magie in de wereld te brengen.

Nooit lag het veld zo klaar om de mannelijke oerkracht door te laten stromen door vaderlijnen, door jouw innerlijke man, door jou. Verwonderd en blij ben ik dat het nu zo makkelijk kan, een glimlach op mijn mond, wetend dat als het nodig is, ons de middelen gegeven zullen worden. Ik zie hele vaderlijnen oplichten en knetteren van energie.

Zoals we het voorbeeld van ons innerlijk vrouwelijke hebben meegekregen van onze moeder, is onze vader het voorbeeld geweest voor ons innerlijk mannelijke. Bewust, maar ook vooral onbewust. Want omdat wij vrouwen zijn, gaat daar onze aandacht als vanzelf heen, waardoor de patronen op ons innerlijk mannelijke vaak wat dieper verborgen liggen. Zo diep verborgen kunnen ze echter wel een grote invloed hebben op je leven zonder dat je je daarvan bewust bent.

Wat nu eigenlijk het ware mannelijke is, begint voor ons mensen pas net weer een beetje helder te worden. Er zit dus nogal wat verstrikking en verwarring op het mannelijke, ook wat wij ervan verwachten als vrouw. Dat kan ook bijna niet anders, gezien de afgelopen eeuwen. Samen zijn we op weg terug naar onze ware krachten.

In dit drieluik werken we met de relatie met je vader én met de vaderlijn en de invloed die dit heeft op ons innerlijke mannelijke. Kunnen we onszelf in de wereld zetten, kunnen we doelgericht en met focus zijn, kunnen we werkelijk aanwezig zijn en blijven, durven we voor onszelf en ons weten te gaan staan, durven we onszelf te uiten? Wat mag daarin gezien worden, geheeld en opgeschoond?

Elke avond heeft een thema waarop we werken;
Jij en je vader.
Jij en je vaderlijn.
Jij in je innerlijke man.

Dit drieluik is geïnspireerd op de opstellingendagen Opschonen van je Vaderlijn. In deze avonden werken we met opstellingen en meditatiereizen, gecombineerd met rituelen, teachings, sharing en zacht lichaamswerk. Een krachtige manier om onze verbinding met het mannelijke in ons te verdiepen en bekrachtigen.

Tussendoor ontvang je opdrachten en meditaties. Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om deze opdrachten ook te kunnen doen. (Minimaal 1 uur per week)

 

Wat kan het je opleveren?

- Helderheid en heling op jouw relatie met je vader en de effecten die dat heeft in je leven.
- Helderheid en heling in je vaderlijn op de thema’s die spelen.
- Een verdieping in je relatie met je innerlijke man.
- Je innerlijke man en vrouw nemen hun ware plek weer in.
- Helderheid op wat het ware mannelijke is en wat niet en integratie in jezelf.
- Je voelt je krachtiger en vrijer in je dagelijks leven om jouw waarheid te leven en spreken.
- Je innerlijk vrouwelijke & mannelijke meer in balans.
- Je manifestatiekracht vergroot.

Inmiddels is gebleken uit de eerste ronde dat het ware mannelijke klaar staat om gezien en gevoeld te worden, dat het veld enorm krachtig en magisch is en het echt tijd is voor integratie.
Dit drieluik is een bijzondere opening naar de mannelijke kracht die in jou ligt te wachten om zijn ware plek in te nemen.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Drie avonden ( om de week) een ZOOM call met meditaties, systemische oefeningen en zacht lichaamswerk, werkend in het veld.
* Elke week korte opdrachten en oefeningen die je vaderlijn openen en helen, je helpen je plek in te nemen en je verbinding met je mannelijke kracht vergroten.
* Mijn begeleiding tijdens de ZOOM calls en daarbuiten via mail.
* Je ontvangt na elke ZOOM call een replay en de meditaties tevens los als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een individuele integratiesessie bij te boeken voor een speciale prijs. Deze sessie is online via ZOOM of live in Apeldoorn.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit drieluik is € 105,-.
Geef je je op voor 1 augustus a.s. dan ontvang je vroegboekkorting van € 15,- en is jouw investering € 90,-.
Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl BTW.

Wil je het drieluik uitbreiden met een individuele integratiesessie?
Dat kan tijdens deze training voor een speciale all in prijs van €206,- (met vroegboekkorting €181,-).
Ook hiervoor geldt: Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl BTW.

Data en tijdstip: De ZOOM bijeenkomsten zijn tweewekelijks. Inmiddels zijn er twee groepen, één of dinsdagavond en één op donderdagavond, beide van 19.30 tot 21.30 uur.
De groep op donderdagavond zit voor nu VOL.

Dinsdagavondgroep: 18 augustus, 1 september, 15 september 2020
Donderdagavondgroep: 20 augustus, 3 september, 17 september 2020

Let op: Als er meer aanmeldingen komen, maak ik meer groepen. Dus ook als je op deze avonden niet kunt, dan kun je je toch aanmelden.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. De ervaring leert dat je ook met de replays een volwaardige training ontvangt. Sommige deelnemers vinden dit zelfs fijner. Je dient je wel tijdig af te melden wanneer je er een ZOOM sessie niet bij bent. Wil je de hele training via de replays volgen, geef dit dan aan in je aanmelding.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit drieluik?
Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om de opdrachten te kunnen doen. Dit kost je gemiddeld een uur per week. Je hebt natuurlijk altijd de keuze om er meer tijd in te steken. De ervaring leert dat je het thema de gehele periode met je meeneemt in je dagelijkse bezigheden.

Ik wil graag een integratiesessie bijboeken. Hoe doe ik dat?
Een integratiesessie kun je bijboeken bij je aanmelding of gedurende de training. Je boekt dit door te mailen naar info@wendytacoma.nl. De integratiesessies worden gepland tot 3 weken na de training.
Ook na de training ben je natuurlijk welkom om een sessie te boeken. Je betaalt dan de reguliere prijs.

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan. Je kunt je bij mij opgeven om mee te doen op een andere datum. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maak ik een nieuwe groep. Ook is er de mogelijkheid om het drieluik te volgen via de replays. Doordat je wel met mij in contact blijft via de mail, kun je ook op deze manier de training goed volgen. Op deze manier kun je helemaal je eigen tijd kiezen.