Spelen, Ontdekken en Jezelf Bekrachtigen


Kus, dans, adem je innerlijke drakenkracht vrij.
Leef je waarlijke zelf, ontken jezelf niet langer.

In het introductieprogramma (of elders) heb je contact gemaakt met de draken en je hebt je eigen drakenkracht ervaren. En je wilt meer. Op een speelse manier verbinden we ons in deze zomerspeelplaats samen in de cirkel en gaan we de magie van de nieuwe tijd verder ontdekken, via de drakenweg. De draken helpen je op jouw weg om je essentie op aarde te leven, hier in dit aardse lichaam, om te openen voor al dat we nog meer zijn en dit te gronden, hier in deze aardse wereld. Juist in deze tijd van transformatie begeleiden de draken je naar jouw plek, naar jouw ware kracht en naar manifesteren en scheppen vanuit Liefdeskracht. Daarnaast kun je met de draken samenwerken voor de aarde. Velen van ons worden daar op het moment ook toe opgeroepen.
De afgelopen jaren is er een enorm krachtig veld opgebouwd, een veld van waarheid, liefde, ware kracht en soevereiniteit. Een veld waarin polariteiten samen stromen zoals bedoeld en een nieuwe wereld geschapen wordt. Onderdeel daarvan is samen spelen, ontdekken welke frequenties en coderingen zich bij jou openen, je drakenvleugels werkelijk aannemen en dit vervolgens in contact brengen met elkaar. Een hele nieuwe manier van verbinden en leren is nu mogelijk.

In dit bijzondere en krachtige veld stappen we tijdens dit zomerprogramma. Voor iedereen die de draken al bij zich voelt, met de wens om meer te leren, te herinneren, te weten, te voelen en te ervaren én te spelen. Voel je welkom!

 

You are it

Jij en je drakenkracht.

In deze tijd worden we meer en meer uitgenodigd om in onze eigen authentieke souvereine zelf te komen, en deze is ultiem krachtig. Dat weet je al lang en nu is het ook tijd om dit in de praktijk te brengen, deze keer vanuit heel veel liefde voor jezelf. Misschien voel je wel hoe de energetische gaten in het oude systeem vallen en daarmee is het energetisch makkelijker om je in het ware liefdesveld te verbinden (als je niet doelloos rond blijft draaien, ook daar gaan we het over hebben). En daarmee grond je de drakenkracht en ben jij de schakel om deze bronkracht weer in het menselijke veld te brengen.

Wat staat er op het programma in deze Zomerspeelplaats:

We gaan echt samen spelen, meer dan in de andere programma's tot nu toe:
* Dieper verbinden met je eigen drakenvelden en jouw samenwerking met de draken.
* Opdrachten en oefeningen om in concrete situaties met de draken te werken en spelen, voor jezelf en in je werk.
* Verder ontdekken wat er door jouw heen wil stromen, ophalen van kwaliteiten, talenten en gaven en hiermee ontdekken en spelen, samen in de zoom meetingen. Nieuwe tijds-stijl!
* Je drakenvleugels met unieke coderingen openen en meer bewust mee spelen.
* Focus én ontspanning krijgen op dat wat jij te doen hebt en ontvangen kunt van de anderen in de drakencirkel.
* Bewust worden van deze manier van leren, herinneren aan elkaar, samen laten stromen van frequenties & coderingen die zich openen en door je heen stromen. 1+1= echt een heleboel.

Oftewel:
• Je eigen drakenkracht veder leren kennen en hiermee leren omgaan.
• Jezelf werkelijk zien in plaats van ontkennen.
• Je plek innemen in het drakenveld en daarmee in je eigen leven.

Een speelse ontdekkingstocht naar dat wat er door jouw aderen stroomt, wat is jouw magie? En hoe dat in te zetten in je leven. Een vreugdevolle bekrachtiging van jou en jouw energie.

Je krijgt het beste van de draken en natuurlijk ook het beste van mij. Je gaat met elkaar spelen, aan elkaar oefenen en ontdekken. We maken gebruik van trancereizen en geleide meditaties, healing & reading, energetische oefeningen en opdrachten, sharing, rituelen, kleine opstellingen en wat zich nog meer aandient. De draken en ik nemen je heel graag mee naar de nieuwe mogelijkheden die voor jou klaar liggen in deze nieuwe tijd, naar jouw eigen diepe kracht.

De meetings van deze Zomerspeelplaats duren 2 tot 2,5 uur. Hierdoor is er meer ruimte om met elkaar te oefenen en delen. En meer ruimte om in de cirkel te laten ontstaan wat wil ontstaan in de energie.

In overleg met de groep is het mogelijk om ook een onderdeel live of overdag te verzorgen, dit bespreken we in de groep.

 

Wat levert het je op?


In dit programma helpen de draken (en andere natuur- en spiritwezens) je meer in je centrum te komen, je bewustzijn te verruimen en vandaaruit heldere keuzes te maken en de magie in jou (verder) te openen. Ze helpen je tevens openen voor onvoorwaardelijke liefde en steun.
In deze bijzondere tijd helpen ze je stappen te zetten naar je meest krachtige Ik die dienstbaar is aan het geheel.
Werken met de draken betekent dat je meer weten, meer kennis, meer daadkracht en meer zelfliefde tot je beschikking krijgt, precies afgestemd op jouw zielsverlangen.

De enorme liefdevolle pure kracht, hun humor, hun uitnodiging om te spelen met het leven, nodigt je uit om in jouw volle kracht, jouw volle licht te gaan staan, om het helemaal te belichamen en op aarde te brengen. Hoe dat eruit ziet, dat gaan we samen met de draken ontdekken.

Specifiek in dit programma:
* Je leert hoe je in de nieuwe tijd jezelf kunt zijn en hoe je jezelf kunt inbrengen.
* Je leert je energie (nog beter) beheren.
* Je leert werken met specifieke draken en gaat daar ook mee oefenen.
* Je ontvouwt meer van jezelf, jouw magie, de frequenties en codes die jij te openen hebt.
* Je gaat oefenen met het inzetten van de draken in je leven en in je werk.
* Je reist verder met jouw eigen unieke manier van werken en leven met de draken en andere multidimensionale velden.
* Je krijgt een boost om jouw essentie te leven.
* Je herinnert je de drakenkracht en hoe deze in je eigen lijf voelt en wat je hier mee kunt.
* Je wordt helderder in het ontvangen van je intuïtie en innerlijke wijsheid.
* Je ontvangt healing, wijsheid en teachings precies waar je ze nodig hebt.
* De codes van waarheid openen zich in jou waardoor je in jezelf en de buitenwereld makkelijker onderscheid kan maken en helderheid kan ervaren.

En vooral spelen we, ontdekken we en doen we het samen.
Al mijn drakenprogramma's zijn bijzondere magische reizen waarin dat wat voor jou klaar ligt zich zal openen.

Voor wie is dit programma?

* Je hebt al contact ervaren met draken en drakenkracht.
* Je hebt al enige ervaring en staat open voor een multidimensionaal leven.
* Je hebt zin om jezelf te laten zien en samen te spelen.
* Je wil jouw waarheid en licht leven en hier meer handen en voeten aan geven.
* Je weet dat jij het bent waar jij en de wereld op zit te wachten en hebt zin om in deze werkelijkheid te stappen.
* Je voelt het commitment om gedurende 10 weken tijd en energie te steken in je eigen ontwikkeling.

Dan is dit programma voor jou.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Een programma van 10 weken.
* Om de week op dinsdagavond een ZOOM call waarin we samen in de cirkel en op jezelf vanuit de wijsheid van de draken worden begeleid.
* Tussentijds opdrachten en oefeningen om concreet aan de slag te gaan met de drakenenergie.
* Begeleiding op maat tussen de zoomcalls via mail.
* Een geheime facebookgroep waarin we tussentijds delen en elkaar aanmoedigen.
* Je ontvangt na elke ZOOM call de meditaties als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit programma is € 244,- incl. BTW.

Geef je je op voor 1 mei a.s. dan ontvang je een vroegboekkorting van € 22,-.

Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip:
Dinsdag 24 mei 2022
Dinsdag 7 juni 2022
Dinsdag 21 juni 2022
Dinsdag 5 juli 2022
Dinsdag 19 juli 2022

(Laatste 2 data worden op dit moment in overleg met de groep afgestemd.)

Het programma is in de avond, van 19.45 tot 22.00 uur, zodat je daarna vanuit dit bewustzijn je bed in kunt duiken en de initiaties mee kunt nemen in je slaap.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Omdat we samen oefenen, opstellingen doen en in de cirkel zijn, haal je verreweg het meeste uit het programma wanneer je er bij bent. Kun je een keertje niet, dan is dat natuurlijk geen probleem. Wanneer je een keer niet kunt, kun je de ZOOM sessie nakijken via de replay én je ontvangt alle meditaties ook als geluidsbestand die je kunt downloaden, zodat je deze ook vaker kunt doen. Weet je van te voren al dat je meerdere keren er niet bij kunt zijn, neem dan contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Wat zeggen vorige deelnemers van eerdere drakenprogramma's?

Het programma van Wendy ‘ Introducing you to the dragons’ heb ik ervaren als een waanzinnig fijne reis. Ik was heel aangenaam verrast door de diepe verbinding met de draken die ik zo snel kon ervaren en deze ontdekkingstocht gaat nog steeds door. Echt een geschenk in deze transitietijd. Wendy’s rol hierin is de fijne afgestemde bedding die ze schenkt door haar zijnsenergie, haar wijsheid en ik vind haar meditaties en oefeningen echt top!

Wendy is authentiek en puur; ik ben daar gevoelig voor en kan afhaken als het niet doorleefd voelt. Wendy is een topper en haar trainingen echte aanraders. Ook het Drieluik van de Innerlijke Man kan ik van harte aanbevelen.

Ik was helemaal nieuw met de drakenenergie. Dan is deze training ideaal om de eerste stappen op het drakenpad te zetten. Wendy zorgde voor een veilige en vertrouwde bedding. Ze gaf me vanaf het begin het vertrouwen dat wat ik ervaarde tijdens de meditaties en reizen, dat dat gewoon klopte. Wendy voelt uitstekend aan wat er nodig is in de groep en net zo gemakkelijk past ze haar programma erop aan. De training heeft me in contact gebracht met de draken en ik heb echt de drakenenergie gevoeld: een krachtig, diep weten. Er is nog veel te ontdekken en te ervaren, maar de eerste stappen zijn gezet.

* Ik ben zo dankbaar. Prachtige meditaties en belevenissen. Ik merk het in het dagelijks leven, ik wandel op een andere manier, ik voel sterk de aarde, het universum, de bezieling, dat vind ik heel fijn.
* Ik voel me groots en ruim in mijn lijf, ontspanning, er is ruimte voor mijn grootsheid, om dit te leven, samen met mijn draak.
* Grootsheid in eenheid, zoveel lagen zijn erbij gekomen, alles komt nu bij elkaar.
* Je stem is magisch, als je begint te praten ben ik er al.
* Ik geniet zo van de magie en ik mijn creativiteit gaat zo stromen tijdens deze cursus.
* Ik voel en zie nieuw licht en enorme helderheid, er kan echt iets nieuws beginnen.
* Het klopt zo in mijn proces wat er deze weken gebeurd is. Ik voel eagerness naar hoe het verder gaat in mijn leven.
* Dank voor de wonderschone meditaties.
* Wat een leuke opdrachten.
* Ik heb erg genoten van je begeleiding.
* Goed georganiseerd en hele fijne training.
* Ik word er vrolijk en creatief van. Ik heb nog nooit zo geschilderd.
* Ik voel zo’n onvoorwaardelijke liefde.
* Nogmaals enorme dank voor jouw begeleiding en de prachtige reis die ik heb mogen maken.