A new Birth - The New Earth Dragon


Kom en open je voor de nieuwe drakenkrachten.
Grond je in de nieuwe Aarde.

Zoals je misschien al weet helpen de draken je op jouw weg om je essentie op aarde te leven, hier in dit aardse lichaam, om te openen voor al dat we nog meer zijn. Juist in deze tijd van transformatie begeleiden de draken je naar jouw plek, naar jouw ware kracht en naar manifesteren en scheppen vanuit Liefdeskracht.

De afgelopen jaren is er een enorm krachtig veld opgebouwd, een veld van waarheid, liefde, ware kracht en soevereiniteit. In de live dag in augustus 2021 is een nieuwe gouden grondtoon bestendigd, een Gouden Veld waarin polariteiten samen werken en de nieuwe wereld verder gebouwd wordt. Dit nieuwe veld brengt nu weer een hele nieuwe laag, van magie en kracht!

 

Nieuwe Aarde Draak

Met het starten van de lente liet de aardedraak zich weer zien en voelen. Toen ik de tijd nam om deze draak helemaal uit te nodigen en me ermee te verbinden, was ik helemaal verbaasd. Het werd me helder dat deze draak helemaal vernieuwd is. 'Ik ben de nieuwe aardedraak', was de duidelijke taal.

Hij/zij (het is geen hij of zij, in deze energie is het al een) wil door ons heen geboren worden, hier in ons aardse veld. Het is Lente, de sapstromen komen beetje bij beetje weer een beetje op gang en er is enorm veel nieuw licht dat de aarde doet schudden in haar core. Aan de ene kant lijkt de aarde en de mensheid te bezwijken onder de afgescheidenheid van de mensheid. Aan de andere kant is er ook een stroom voelbaar waarin dit nieuwe licht alles wat leeft nog veel meer levend maakt, waarin je in elk blaadje en in elke cel de enorme lichtkracht en levenskracht kunt zien, voelen en ervaren die het in zich heeft.

Hoe vind jij jouw weg hierin, als wezen dat alles in zich draagt? De afgescheidenheid, het leven, het licht, het duister, jouw vuur, jouw missie. Waar kun je je verbinden en waar schiet je eruit, waar vind je grond?

Er is een nieuwe aardedraak, die je nieuwe gronding geeft in deze tijd. Vanuit het diepste van de aarde verbonden en zoveel verder. Huis van het element aarde in deze nieuwe tijd. Hij/zij is daar vanuit het baringsproces van de nieuwe aarde. Door met haar te verbinden, verbinden we ons met deze nieuwe krachten, dit nieuwe licht, maken we nieuwe grond voor onszelf.

Op deze dag gaan we samen spelen met deze nieuwe aardedraak, samen ontdekken, zijn in dit veld, nieuwe grond ontdekken en ontvangen wat er voor ons klaar ligt. En hierin kan zij landen, we doen het samen.
Kom je ook landen helemaal op jouw manier, door jouw eigen poort. Want als er iets is dat de draken als geen ander kunnen, is het jouw persoonlijke poort precies laten zijn wat voor jou het beste werkt.

 

Wat levert het je op?


Een live dag Drakenschool:
* Een heerlijke dag in verbinding met mede drakenhoeders, drakenrijders en drakenmensen.
* Jouw drakenverbinding krijgt een boost en je ontvangt nieuwe wijsheid, liefde en manieren om met de draken te werken.
* Initiaties, leringen en ervaringen in Zelfliefde, Manifestatie, Magie en Ik- Kracht.
* We werken in de diepte met de draken die zich aandienen, deze activaties neem je mee naar huis en kun je vanaf dan inzetten in je leven.
* De magie in jou wordt weer echt aangezet.
* Er kunnen grote shifts plaatsvinden, precies daar waar jij het nodig hebt.

Specifiek op deze Nieuwe Aarde Drakendag:
* nieuwe gronding in de nieuwe aarde energieën.
* meer ruimte en helderheid over je eigen missie en plek in deze tijd.
* mogelijkheid tot nieuwe 'bedrading' waardoor dat je makkelijker beweegt in deze tijd.
* diepere verbinding met de natuur.

Voor wie?

Deze dag is voor een ieder die gegrepen is door de draken.
Zijn de draken helemaal nieuw voor je en voel je toch een JA? Stuur mij dan een mail, dan gaan we in overleg of deze dag klopt voor jou.

 

Waar en Wanneer:
Wanneer: Zondag 13 maart 2022
Tijd: 10.00 - 16.30 uur
Waar: Cocoonclub Apeldoorn

Inclusief integratie meeting via zoom na een paar weken (datum af te stemmen met de groep).

Jouw Investering:
De investering voor deze dag is € 122,- incl. BTW.
Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd. Je lunch neem je zelf mee.

Er is plek voor 6 tot 8 deelnemers.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Wat zeggen vorige deelnemers van eerdere drakenprogramma's?

* Zonder eerdere ervaringen in een drakenjaar gestapt. Intuitief omdat ik voelde dat er meer voor mij uit dit leven te halen was. Om inzicht te krijgen in mijzelf en contact te maken met mijn innerlijke. De reis met draken was een reis die voor mij alles heeft veranderd. Een nieuw perspectief van waaruit ik leef. Liefdevol, eerlijk en veilig begeleid door Wendy.

* Ik ben zo dankbaar. Prachtige meditaties en belevenissen. Ik merk het in het dagelijks leven, ik wandel op een andere manier, ik voel sterk de aarde, het universum, de bezieling, dat vind ik heel fijn.
* Ik voel me groots en ruim in mijn lijf, ontspanning, er is ruimte voor mijn grootsheid, om dit te leven, samen met mijn draak.
* Grootsheid in eenheid, zoveel lagen zijn erbij gekomen, alles komt nu bij elkaar.
* Je stem is magisch, als je begint te praten ben ik er al.
* Ik geniet zo van de magie en ik mijn creativiteit gaat zo stromen tijdens deze cursus.
* Ik voel en zie nieuw licht en enorme helderheid, er kan echt iets nieuws beginnen.
* Het klopt zo in mijn proces wat er deze weken gebeurd is. Ik voel eagerness naar hoe het verder gaat in mijn leven.
* Dank voor de wonderschone meditaties.
* Wat een leuke opdrachten.
* Ik heb erg genoten van je begeleiding.
* Goed georganiseerd en hele fijne training.
* Ik word er vrolijk en creatief van. Ik heb nog nooit zo geschilderd.
* Ik voel zo’n onvoorwaardelijke liefde.
* Nogmaals enorme dank voor jouw begeleiding en de prachtige reis die ik heb mogen maken.