Een reis van vijf weken vol teachings, Liefde en bekrachtiging vanuit het drakenbewustzijn

 

Kus, dans, adem je innerlijke drakenkracht vrij.
Herinner je jouw verbinding met het drakenbewustzijn en leer weer met de draken en jouw drakenkracht werken.

De draken zijn er juist nu in grote getalen om ons te ondersteunen én met ons samen te werken in deze bijzondere en spannende tijd. Misschien komen ze al steeds op je pad en voel je de roep om meer met de draken te verbinden. 

De draken helpen je op jouw weg om je essentie op aarde te leven, hier in dit aardse lichaam, om te openen voor al dat we nog meer zijn én vanuit je eigen midden te leven. Juist in deze tijd van transformatie begeleiden de draken je naar jouw plek, naar jouw ware kracht en naar manifesteren en scheppen vanuit Liefdeskracht. Daarnaast kun je met de draken samenwerken voor de aarde. Velen van ons worden daar op het moment ook toe opgeroepen. Ook dat heeft een diepere waarheid waar ik in deze 5 weken op in zal gaan.

De afgelopen jaren is er een enorm krachtig veld opgebouwd, een veld van waarheid & liefde waar jij bij je ware kracht en soevereiniteit kunt thuiskomen. 

In dit bijzondere en krachtige veld stappen we tijdens dit introductieprogramma. Voor iedereen die voelt dat de draken trekken, met de wens om daar meer over te leren, te herinneren, te weten, te voelen en te ervaren. Om je eigen krachtdraak(en) weer te ontmoeten en te ontdekken hoe jullie samen stromen. En om jouw eigen manier van werken met deze liefdesvelden op te halen. 

Is het tijd om de poorten naar de andere dimensies in jezelf verder te openen en te ontdekken wat er allemaal nog meer in je is? Voel je welkom!

 

 

In je Kracht

Jij en de draken.

In deze bijzondere tijd ligt er een uitnodiging van de draken om onze ware essentie, onze grote liefdeskracht en onze mogelijkheden te herinneren en deze in de nieuwe tijd te gronden. Wanneer de draken in je leven komen, zal je je eerst meer gesteund voelen, het gevoel hebben dat je steviger staat en dat je niet alleen bent. Gevoelens van onvoorwaardelijke liefde, heel veel Liefde. Vervolgens ga je je langzaam of snel, bij ieder op een eigen manier, jouw eigen ware kracht herinneren.

Daarvoor heb je licht te schijnen op je eigen donker, juist daar zitten de grote diamanten verstopt. En heb je te wennen aan de grootsheid van je eigen Lichtkracht. De bescherming, de liefde en wijsheid van de draken helpt je hier enorm bij. En dat kan een groot verschil maken in je leven.

Je voelt je levendiger, meer aanwezig, meer verbonden met de natuur, je ontwikkelt een krachtige bodem om jouw licht en liefde te stralen en jouw eigen waarheid te ervaren en leven. En daarmee grond je de drakenkracht en ben jij de schakel om deze bronkracht weer in het menselijke veld te brengen.

Je bent niet voor niets nu hier. Het is nu de tijd om echt weer in jezelf te geloven, je eigen autoriteit. Al het andere valt namelijk weg. We worden voorbereid op een tijd waarin we weer hebben te luisteren naar onze ziel, ons weten en ons instinct. Jouw krachtdraak is een liefdevolle gids die je helpt op jouw weg.

In jou liggen codes te wachten om geactiveerd te worden, codes die je innerlijke wijsheid geven, ineens heel makkelijk doen schilderen of prachtige verhalen vertellen, oude wijsheden herinneren die je hebt te delen of healingen uit te voeren. Maar ook wijsheid over het ware mannelijke & vrouwelijke dat zijn plek weer vindt in onze wereld, ons stralende innerlijke kind, een bevrijd hart, natuurwezens, galactische kennis, krachtplaatsen, manifestatiekracht, onderwijs, samenleven op een nieuwe manier, noem het maar op, het is allemaal in ons aanwezig en het is de tijd om dit te ontsluiten en te manifesteren.

Mijn rol is om de draken en hun magie bij jou te brengen, hun wijsheid te delen en je te helpen herinneren hoe jullie verbinding is. Ik adem draak en mensen die bij mij in de buurt zijn, beginnen vaak spontaan over draken, of gaan erover dromen of komen ze ineens tegen in een sessie of meditatie.
Graag help ik ook jou om je drakenkracht te herinneren, te openen en te genieten van deze prachtreis in dit lichaam.
De draken zijn er op deze reis helemaal voor je, als liefdevolle begeleiders met een enorme humor, heldere wijsheid en ware kracht.

Je krijgt het beste van de draken en natuurlijk ook het beste van mij. We maken gebruik van trancereizen en geleide meditaties, healing & reading, sharing, rituelen, kleine opstellingen en wat zich nog meer aandient. En... ik ga je ook uitleg geven, vertellen over mijn eigen ervaringen, je hoofd ook wat meenemen, zodat je makkelijker kunt integreren. Samen ontdekken wat je misschien nog tegenhoudt om deze realiteit weer toe te laten.
De draken en ik nemen je heel graag mee naar de nieuwe mogelijkheden die voor jou klaar liggen in deze nieuwe tijd, naar jouw eigen diepe kracht.

 

 

 

Wat levert het je op?

 

In dit programma helpen de draken (en andere natuur- en spiritwezens) je meer in je centrum te komen, je bewustzijn te verruimen en vandaaruit heldere keuzes te maken en de magie in jou (verder) te openen. Ze helpen je tevens openen voor de grootse onvoorwaardelijke liefde en steun die er voor je aanwezig is.
In deze bijzondere tijd helpen ze je stappen te zetten naar je meest krachtige Ik die dienstbaar is aan het geheel.
Werken met de draken betekent dat je meer weten, meer kennis, meer daadkracht en meer zelfliefde tot je beschikking krijgt, precies afgestemd op jouw zielsverlangen.

De enorme liefdevolle pure kracht, hun humor, hun uitnodiging om te spelen met het leven en hun diepe wijsheid, nodigt je uit om jouw volle liefdeskracht te herinneren, om het helemaal te belichamen en op aarde te brengen. Hoe dat eruit ziet, dat gaan we samen met de draken ontdekken.

* Je leert je energie (nog beter) beheren.
* Je leert over de draken, welke rol ze ooit hadden en nu hebben in deze nieuwe tijd.
* Je leert over de verbinding tussen draken & drakenrijders en dit in jezelf herkennen.
* Je leert de verschillende grootse krachten in de draak kennen, de verschillende draken en hun kwaliteiten.
* Je ontmoet je eigen krachtdraak en leert daarmee werken, met concrete tools en oefeningen.
* Je ontdekt jouw eigen unieke manier van werken en leven met de draken.
* Je ontvangt concrete tools hoe met deze magie te werken en deze verder in je leven verder uit te nodigen.
* Je wordt uitgenodigd om jouw essentie te leven.
* Je ontmoet of herinnert je een kracht in jezelf waarvan je misschien altijd ergens hebt geweten dat hij er was maar waar je nog niet bij kon.
* Je wordt helderder in het ontvangen van je intuïtie en innerlijke wijsheid.
* Je ontvangt healing, wijsheid en teachings precies waar je ze nodig hebt.
* De codes van waarheid openen zich in jou waardoor je in jezelf en de buitenwereld makkelijker onderscheid kan maken en helderheid kan ervaren.

Dit programma is een bijzondere magische reis door het drakenbewustzijn, waarin dat wat voor jou klaar ligt zich zal openen.

 

Voor wie is dit programma?

* Je voelt je aangetrokken tot draken en drakenkracht.
* Je hebt al enige ervaring met of staat open voor een multidimensionaal leven.
* Je wil jouw waarheid en liefde leven en hier krachtiger in worden.
* Je voelt een verlangen om je ware kracht (verder) te herinneren en leven.
* Je voelt dat het tijd is dat de draak in jou wakker wordt.
* Je voelt het commitment om gedurende 5 weken tijd en energie te steken in je eigen ontwikkeling.

Dan is dit programma voor jou.

 

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Een programma van 5 weken.
* Elke week op dinsdagavond een ZOOM call waarin ik je begeleid vanuit de wijsheid van de draken met meditaties, healing, lichaamswerk, kennisoverdracht en initiatie met één tussenweek voor integratie.

* Elke week korte opdrachten en oefeningen die je leren om meer in je eigen centrum te komen, te leren werken met je eigen draak, je eigen proces te volgen en je te openen voor magie.

* Begeleiding op maat tussen de zoomcalls via mail.
* Een geheime facebookgroep waarin we tussentijds delen en elkaar aanmoedigen.
* Je ontvangt na elke ZOOM call de meditaties als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

 

 

4Jouw Investering:
De investering voor dit programma is € 244,- incl. BTW.
Geef je je op voor 1 maart 2023, dan maak je gebruik van de vroegboekkorting en betaal je € 222,- incl. BTW. 

Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip:
Dinsdag 21 maart 2023
Dinsdag 28 maart 2022
Dinsdag 11 april 2023
Dinsdag 18 april 2023
Dinsdag 25 april 2023

Het programma is in de avond, van 19.30 tot 21.30 uur, zodat je daarna vanuit dit bewustzijn je bed in kunt duiken en de initiaties mee kunt nemen in je slaap.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Wat zeggen vorige deelnemers van eerdere drakenprogramma's?

Het programma van Wendy ‘ Introducing you to the dragons’ heb ik ervaren als een waanzinnig fijne reis. Ik was heel aangenaam verrast door de diepe verbinding met de draken die ik zo snel kon ervaren en deze ontdekkingstocht gaat nog steeds door. Echt een geschenk in deze transitietijd. Wendy’s rol hierin is de fijne afgestemde bedding die ze schenkt door haar zijnsenergie, haar wijsheid en ik vind haar meditaties en oefeningen echt top!

Wendy is authentiek en puur; ik ben daar gevoelig voor en kan afhaken als het niet doorleefd voelt. Wendy is een topper en haar trainingen echte aanraders. Ook het Drieluik van de Innerlijke Man kan ik van harte aanbevelen.

Ik was helemaal nieuw met de drakenenergie. Dan is deze training ideaal om de eerste stappen op het drakenpad te zetten. Wendy zorgde voor een veilige en vertrouwde bedding. Ze gaf me vanaf het begin het vertrouwen dat wat ik ervaarde tijdens de meditaties en reizen, dat dat gewoon klopte. Wendy voelt uitstekend aan wat er nodig is in de groep en net zo gemakkelijk past ze haar programma erop aan. De training heeft me in contact gebracht met de draken en ik heb echt de drakenenergie gevoeld: een krachtig, diep weten. Er is nog veel te ontdekken en te ervaren, maar de eerste stappen zijn gezet.

* Ik ben zo dankbaar. Prachtige meditaties en belevenissen. Ik merk het in het dagelijks leven, ik wandel op een andere manier, ik voel sterk de aarde, het universum, de bezieling, dat vind ik heel fijn.
* Ik voel me groots en ruim in mijn lijf, ontspanning, er is ruimte voor mijn grootsheid, om dit te leven, samen met mijn draak.
* Grootsheid in eenheid, zoveel lagen zijn erbij gekomen, alles komt nu bij elkaar.
* Je stem is magisch, als je begint te praten ben ik er al.
* Ik geniet zo van de magie en ik mijn creativiteit gaat zo stromen tijdens deze cursus.
* Ik voel en zie nieuw licht en enorme helderheid, er kan echt iets nieuws beginnen.
* Het klopt zo in mijn proces wat er deze weken gebeurd is. Ik voel eagerness naar hoe het verder gaat in mijn leven.
* Dank voor de wonderschone meditaties.
* Wat een leuke opdrachten.
* Ik heb erg genoten van je begeleiding.
* Goed georganiseerd en hele fijne training.
* Ik word er vrolijk en creatief van. Ik heb nog nooit zo geschilderd.
* Ik voel zo’n onvoorwaardelijke liefde.
* Nogmaals enorme dank voor jouw begeleiding en de prachtige reis die ik heb mogen maken.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. Wanneer je een keer niet kunt, kun je de ZOOM sessie nakijken via de replay én je ontvangt alle meditaties ook als geluidsbestand die je kunt downloaden, zodat je deze ook vaker kunt doen.

Draken zijn voor mij helemaal nieuw, kan ik meedoen?
Ja, dat kan zeker. Dit introductieprogramma is juist bedoeld voor iedereen die redelijk nieuw is in het werken met draken en alles wil weten, ervaren en voelen. En voor mensen die wat meer grond willen ervaren in het drakenbewustzijn nadat ze al ervaringen met draken en drakenkracht hebben gehad. De ervaring leert dat als de roep er dat je je draken gaat ontmoeten. Dat gebeurt, zonder meer.

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan. Je kunt je bij mij aanmelden als je toch mee wilt doen. We stemmen dan samen af en je ontvangt de replays zodat je op je eigen moment de ZOOM sessies kan volgen. Op deze manier kun je helemaal je eigen tijd kiezen.