Een Drakenmiddag vol Liefde & Magie

Remembering your Power

In de basis van je Zijn, je Lichaam,
In de armen van de Oerdraak diep in de Aarde,  
Veilig,  
Om te openen en ontvangen.
De Liefde die jij bent.  

 

De Roep

Twee jaar geleden tijdens het drakenprogramma Remembering your Power kwam een enorm drakencollectief in beweging en in verbinding.
Een drakenleger van parelmoer was zo voelbaar in de diepe Liefde die zij in zich hielden.
Ik kende ze al. Tijdens mijn drakenontwaking jaren daarvoor kreeg ik dit collectief te zien en ervaren als een enorme vallei met drakeneieren op een plek met een rode zon. Nu waren de eieren allemaal uitgekomen en stonden ze als een leger klaar. Zo groots, het was enorm. En van daaruit kwamen ze in beweging en in verbinding door het programma heen.   
 

Daarna was het wat stil terwijl ik ook kon voelen dat er van alles gebeurde op de achtergrond (ik weet inmiddels dat ik niet bij elke stap een bijdrage heb, dus liet ik het ook gaan). Tegelijkertijd nam het parelmoer een beetje onzichtbaar haar plek in in mij, in de drakenprogramma’s als nieuwe frequentie. Een frequentie van warme, gedragen onvoorwaardelijke liefde, van volledige inclusiviteit.

Door de laatste maanden heen is deze onvoorwaardelijke liefde in mij als een soort verschuiving van aardlagen voelbaar… heel langzaam en soms lastig pakbaar, terwijl het misschien wel de grootste verschuiving ooit is, vindt het plek in de cellen van mijn lichaam. Wat een thuiskomen is dit.   

Ik houd van het drakenpad waar ik achteraf pas echt begrijp waarom het programma twee jaar geleden Remembering your Power moest heten. Onze grootste Power zijnde de Onvoorwaardelijke Liefde. 

En vanuit dit drakencollectief komt de roep om mensen bij elkaar te brengen om deze frequenties dieper te laten indalen in onze lichamen.   

Ik nodig je uit voor een middag in dit veld. Met zachte dans & beweging, stilte & meditatie, zakken in je lijf & ontvangen van downloads, verbinden met mede drakenmensen, in ontspanning dieper thuiskomen.  Een middag waarin jij volledig je kunt ZIJN, je eigen flow volgend, in verbinding. 

Ben jij erbij? 


Zondag 27 november 2022

Tijd: 13.30 tot 17.00 uur, de deur is open vanaf 13.00 uur.
Waar: Cocoonclub Apeldoorn
Kosten: € 33,- incl. BTW 

De bijdrage is expres laag gehouden zodat iedereen kan deelnemen die erbij wil zijn. 

Voel jij een JA? 

Geef je op door een mail te sturen naar info@wendytacoma.nl

Ben je helemaal niet bekend met de draken en voel je toch een JA? Geen probleem, je bent helemaal welkom.
Deze middag is voor een ieder die een heerlijke energiemiddag wil ervaren.  

Heb je vragen? Stuur me gewoon een mailtje.