Een bevrijdende reis voor je Innerlijk Kind, je Innerlijke Vrouw en je Innerlijke Grote Moeder


Voel je gedragen door het Leven en geliefd door de Grote Moeder, met alles wat je bent.

De Grote Moeder, een groots liefdevol veld waarin jij je helemaal gedragen en geliefd weet.
Deze Grote Moeder is er in ieder van ons.
De meeste van ons hebben haar wel eerst te openen, te ontmoeten, te laten groeien in onszelf en haar echt haar rol te geven om jou volledig welkom en geliefd te laten voelen. Het maakt een wereld van verschil met haar in je leven. Ben jij toe aan meer Leven, meer Liefde, meer Diepte? Dan is zij er ook graag voor jou.

 

Liefdevolle Bedding

Bedding is misschien wel één van de mooiste dingen die er is.
De ruimte waarin alles van jou er helemaal mag zijn. Waarin je kunt zakken, waarin je kunt Zijn en waarin je schaduwdelen, je gewonde innerlijke kindjes en de delen in jou die er niet mochten zijn, tevoorschijn kunnen komen en kunnen landen, ontspannen en openen, zodat ze hun parels aan je kunnen laten zien.
Bedding heb je nodig om jezelf te kunnen dragen in je processen, jezelf te geven wat je gemist hebt bij je ouders of te kunnen uitreiken naar je omgeving om dit te ontvangen. Heling ontvangen, je veilig en gedragen voelen, welkom zijn op aarde en hier aan durven komen met je hele ziel.

Bedding, waarlijke bedding, afgestemd op jouw unieke trilling is nu juist wat we in meer of mindere mate gemist hebben in onze jeugd. En ja, daarbij hoort 'afgestemd op jouw unieke trilling'. En omdat we alleen kennen wat we als kind geleerd hebben, gaan we vaak intern net zo met onszelf om als onze ouders dat deden, zonder dat we daar erg in hebben. Dus we stoppen bijvoorbeeld onze wijsheid nog steeds onder tafel, of je gaat het liefst bij je emoties weg, of jouw sensuele levensstroom, die mag er niet zijn. Hoe fijn zou het zijn als dat dat anders kan.
Deze bedding, afgestemd op jouw unieke trilling begint in jou. En je zult merken, dat hoe meer jij deze bedding zelf belichaamd, dat deze er ook meer zal zijn in je relaties.

In deze tijd worden ook heel makkelijk nog oudere patronen en trauma’s getriggerd; opsluiting, uitsluiting, ziekte, schuld, dood, machteloosheid. Het kan een hele kluif zijn om hier mee om te gaan. Ook al weet je ergens misschien wel dat er precies dat wordt geraakt wat jij nodig hebt om echt werkelijk vrij te worden, van binnenuit. Om hier niet alleen ‘mee te dealen’, maar het ook werkelijk een weg naar innerlijke vrijheid te laten zijn, heb je bedding in jezelf nodig. Naast bewustzijn.

Een Superkracht

In dit programma gaan we diep verbinden met de krachtige energie van de Grote Moeder zodat deze dieper en groter in ons haar plek in kan nemen, we haar magie en liefde gaan ervaren. Zij is er altijd, met onvoorwaardelijke Liefde en grootse kracht. In haar schoot kan je schuilen en uithuilen, uit-trillen en je zenuwstelsel weer tot rust laten komen. Want dat is namelijk wat de geraakte kleine kindjes in jou nodig hebben, om de schat die zij in zich dragen aan jou te kunnen laten zien. Een veilige basis vol liefde. Met haar dieper in jou verankerd, word je een grootse Moeder voor je eigen innerlijke kindjes en dat is een superkracht!

Het is één van de grootste daden van Zelfliefde die je jezelf kunt gunnen. Die ook meteen doorwerkt naar je omgeving, je gezin en je werk. En oh wat is deze Liefde fijn en transformerend. Het helpt je jezelf uitpakken en stromen, dat wat nog vast of verborgen zat te openen; jouw levenskracht, jouw sensualiteit, jouw vrouwelijke krachten, jouw wijsheid en diepte, levensvreugde en helderheid. In dit proces maak je je verder vrij van je moeder en haar pijn, zodat je je vrouwelijke kracht vrijer en ruimer kunt leven.

Wist je trouwens dat wanneer jij zo’n grootse energie in jou ruimte geeft, integreert, laat groeien, dat je daarmee ook drager bent van het grote veld waardoor dit ook weer meer beschikbaar wordt voor een groter aantal mensen én het tegelijkertijd ook in jou steeds aan kracht blijft groeien. Dit is nu precies hoe de nieuwe wereld opgebouwd wordt, van binnenuit.

In een maand neem ik je mee op een transformerende reis in jezelf, een reis van zelfliefde, bedding en transformatie om meer van jou prachtige wezen te belichamen, hier op aarde.

Dit programma is een diepe bekrachtiging van de Onvoorwaardelijke Liefde in jou waarin je tevens de tools leert om deze krachtige bedding te integreren in je leven. We gaan niet graven in oude shit, maar oefenen meteen met dat zich aandient in jouw leven op dit moment. En je zult merken dat zich daarin altijd precies aandient wat klopt.

In de avonden werken we met rituelen, meditatiereizen, opstellingen en initiaties, gecombineerd met het werken met krachtbronnen, teachings, sharing en zacht lichaamswerk. Tussendoor ontvang je opdrachten en meditaties.
Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om deze opdrachten ook te kunnen doen. (Minimaal 1 uur per week)

 

Wat levert het je op?


Je vrouwelijke basis wordt breidt zich uit en wordt vrijer en groter, liefdevoller en zachter, krachtiger en met grotere vreugde. Een bijzondere innerlijke reis waarin precies die delen die nu gezien willen worden heling en bevrijding ontvangen in het veld van deze diepe Oerkracht.

- Je leert het krachtige Veld van de Grote Moeder diep kennen.
- Je bekrachtigt de Grote Moeder energie in jou en weet deze in te zetten.
- Je leert diepe bedding en heling ontvangen uit dit Grote Veld.
- Je wordt Moeder van je eigen Innerlijke Kindjes en leert dit inzetten in je leven.
- Je komt vrijer te staan in je verbinding naar je eigen moeder waardoor dat je nog vrijer je eigen leven kunt leven.
- Je kunt beter aanwezig blijven in situaties waarin je geraakt of getriggerd wordt.
- Je leert wat jouw specifieke gestel nodig heeft en kunt dit in je leven creëren.
- Je ervaart meer ruimte voor jouw innerlijke vrouw om echt vrouw te zijn, de ware godin die je bent.
- De wereld wordt meer liefdevol, veiliger en er is meer ruimte voor vreugde, levenskracht, spelen en sensualiteit.
- Je ervaart de wijsheid en liefde die werkelijk in je emoties schuilhouden.
- Je ervaart een diepere verbinding met de kern van het Leven.
- Je ervaart dat het echt veilig is om hier te landen in je lichaam.

Voor wie is dit programma?

* Je hebt bedding ervaren in workshops of sessies, maar vindt het lastig om dit jezelf te geven wanneer je geraakt wordt en wil dit wel leren.
* Je wilt met meer zachtheid, liefde en onderscheidingsvermogen met jezelf omgaan wanneer je geraakt wordt in kindstukken.
* Je voelt dat je loyaliteit naar je eigen moeder je nog tegenhoudt in je leven.
* Je wilt meer van je Ware Vrouwelijkheid leven in vrijheid.
* Je voelt een verlangen om je ware kracht (verder) te herinneren en leven.
* Je voelt je aangetrokken tot deze prachtige zachte oerkracht.
* Je voelt het commitment om gedurende 5 weken tijd en energie te steken in je eigen ontwikkeling.

Herken je je in meerdere van deze punten? Dan is dit programma voor jou.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Een programma van 4 weken.
* Elke week op een ZOOM call waarin ik je begeleid in het veld met meditaties, healing, lichaamswerk, opstellingen en initiatie.
* Elke week korte opdrachten en oefeningen die je helpen om deze kracht in je leven in te zetten.
* Begeleiding op maat tussen de zoomcalls via mail.
* Een geheime facebookgroep waarin we tussentijds delen en elkaar aanmoedigen.
* Je ontvangt na elke ZOOM call de meditaties als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.

We werken in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit programma is € 166,- incl. BTW.
Geef je je op voor 10 november a.s. dan ontvang je een vroegboekkorting van € 11,- en is jouw investering € 155,-.

Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip: De ZOOM bijeenkomsten zijn wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
25 november 2021
2 december 2021
9 december 2021
16 december 2021

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Wat zeggen vorige deelnemers van eerdere programma's?

* Ik ben zo dankbaar. Prachtige meditaties en belevenissen. Ik merk het in het dagelijks leven, ik wandel op een andere manier, ik voel sterk de aarde, het universum, de bezieling, dat vind ik heel fijn.
* Je stem is magisch, als je begint te praten ben ik er al.
* Het klopt zo in mijn proces wat er deze weken gebeurd is. Ik voel eagerness naar hoe het verder gaat in mijn leven.
* Dank voor de wonderschone meditaties.
* Ik heb erg genoten van je begeleiding.
* Goed georganiseerd en hele fijne training.
* Ik voel zo’n onvoorwaardelijke liefde.
* Nogmaals enorme dank voor jouw begeleiding en de prachtige reis die ik heb mogen maken.
* Wendy super bedankt. Heel erg knap hoe je intuned op het veld van alle individuele deelnemers en de groep als geheel. Ik vond het heel bijzonder om hierbij te zijn.
* Gedragen in het veilige veld van onvoorwaardelijke liefde, met de heldere begeleiding van Wendy, kon verbinding, het thema waar ik al zo lang mee worstelde, hersteld worden.
* Wendy is een fijne begeleidster op deze reis. Ze luistert, voelt in, en is heel eerlijk.
* Wendy doet dit alles online, maar op een manier die heel prettig is. Ze is heel secuur en puur in wat ze zegt. Het werken met opstellingen online was voor mij een openbaring; geen idee dat het zo ook werkte. Heel bijzonder om iemand aan de andere kant van het land mijn overopa te zien representeren, terwijl mijn eigen lijf ook reageerde op wat er gebeurde; heel bijzonder.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. Wanneer je een keer niet kunt, kun je de ZOOM sessie nakijken via de replay én je ontvangt alle meditaties ook als geluidsbestand die je kunt downloaden, zodat je deze ook vaker kunt doen.

Ik wil graag één of meer individuele sessies bijboeken. Hoe doe ik dat?
Een individuele sessie kun je bijboeken gedurende het programma en natuurlijk ook nog daarna. Je boekt dit door te mailen naar info@wendytacoma.nl.

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan. Je kunt je bij mij aanmelden als je toch mee wilt doen. We stemmen dan samen af en je ontvangt de replays zodat je op je eigen moment de ZOOM sessies kan volgen. Op deze manier kun je helemaal je eigen tijd kiezen.

 

 

error: Content is protected !!