Het best bewaarde geheim: In liefde zien.

wendytacoma.nl| life coach, zielswerk, inspiratie, reading, magie, intuitieve ontwikkeling, transformatie, energie, healing, spiritueel, zielsmissie, bewustzijn, shine, hart
Ben jij bewust van alle hulp die er om je heen is?
7 juni 2016
Toegeven aan de stilte van december
15 december 2016

Als iets helemaal in liefde gezien mag worden, wauw wat is dat toch magisch. Elke keer weer. Deze week zag ik het weer bij de vrouwen waar ik mee werk in individuele sessies en ook in de gratis challenge waar op dit moment meer dan 500 mensen aan mee doen. Elke keer als iemand dit doet, dan groeit de liefde. In die persoon zelf, maar ook in het collectief. Het is echt één van de meest krachtige manieren om deze aarde steeds meer van de liefde te maken. En het groeit exponentieel.

Gekwetste delen, overlevingsmechanismen, patronen, pijn en angst. Je stille verdriet, je boosheid en teleurstelling. Ze willen allemaal alleen maar gezien worden, gevoeld worden. Het is dé manier om rust en vrede te vinden in jezelf. Van jezelf te houden. Inzicht krijgen in jezelf. Letterlijk licht schijnen op dat wat er is.
Maar het kan zo lastig zijn. Je hebt misschien geleerd dat je je schouders eronder moet zetten, dat je niet moet huilen, dat je het toch echt alleen moet oplossen. En dan is het zo moeilijk om je kwetsbaar op te stellen en eens echt lucht te geven aan wat er van binnen leeft, als je dat al weet. Ik weet zelf nog de tijd waarin ik helemaal niet wist wat ik nu precies voelde, ik voelde alleen onrust.
Ons ego wil geen pijn voelen. Het overtuigt ons dat we dat niet aankunnen en probeert zo goed mogelijk het zo te houden als het is. Je weet wat je nu hebt, wie weet wat er gebeurt als je iets helemaal durft te zien.

Wat het ego niet weet is dat er natuurwetten zijn. En die wetten zeggen dat als iets in liefde gezien wordt, dat het dan zacht wordt. Vloeibaar en stromend. En als iets gaat stromen, hoeft het niet langer in je lijf te blijven vastzitten, in je systeem. En dan kan alles ineens anders. Er ontstaat ruimte, ruimte voor leven, ruimte voor liefde. Ruimte voor licht.
Die wetten zeggen ook dat er niet ineens een beerput open gaat. Zo werkt het niet, is er niet eens een beerput, dat denkt het ego alleen. De wetten zeggen dat door te voelen, je niet alleen de vervelende emoties voelt, maar ook ineens veel duidelijker al het mooie. De liefde, de vrede, de vreugde.

En die wetten zeggen ook dat er elke keer weer iets nieuws gezien mag worden. Hoe jouw licht weer op het volgende stukje in het donker schijnt als je daar aan toe bent, een volgend stukje wat gezien mag worden.

Maar is dat nu echt zo erg? Als je in de tussentijd voelt dat je dichter bij jezelf komt, dat je meer lol in het leven hebt, gelukkiger bent, meer liefde kan voelen, nieuwe verbindingen aangaat, dingen doet waar je al jaren van droomt maar nooit durfde. NEE dus. Het is verdorie het best bewaarde geheim wat we met zijn allen vergeten zijn en het is hoog tijd dat we het allemaal weer gaan leren.

Zodat we weer kunnen zien en voelen dat we alleen maar licht en liefde zijn in onze kern. Dat we helemaal niet kapot kunnen, ook al denkt ons ego van wel. En dan gaan we eindelijk weer wat doen met dat licht. Dan gaan we het laten schijnen. Op onze eigen manier! Precies op die manier waar jij de grootste vreugde door ervaart, waar je dansend van door de kamer gaat en waardoor je niet kunt slapen van de adrenaline. Want dat is waar we weer naar toe mogen. Naar vreugde, liefde en licht.

Ik heb er mijn werk van gemaakt om in liefde alles te zien en ook jou hierbij te helpen. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt. En ik ervaar zoveel hulp bij dit werk. Jemig de pemig, wat is dat elke keer weer supermooi om te ervaren.
In mijn nieuwe online training neem ik je in 7 weken mee in een sfeer van grootse liefde, zodat je precies dat kunt doen; In liefde naar jezelf kijken. Op je eigen tijd, op je eigen manier, maar wel met liefdevolle begeleiding van mij en krachtige liefdevolle spirit helpers. Stap erin en leer. Leer dát wat elke keer het verschil zal maken in je leven.

Kijk hier snel voor meer informatie over deze training

 

In licht en liefde,

Wendy

 

Een cadeautje voor jou ♥
4 heerlijke oefeningen om bij jezelf te blijven en je licht te laten stralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =

error: Content is protected !!