7 dingen die je moet doen om meer te stralen

wendytacoma.nl| life coach, zielswerk, inspiratie, reading, magie, intuitieve ontwikkeling, transformatie, energie, healing, spiritueel, zielsmissie, bewustzijn, shine, hart
Je zielsmissie leven + kans op gratis skype sessie
7 juni 2016
wendytacoma.nl| life coach, zielswerk, inspiratie, reading, magie, intuitieve ontwikkeling, transformatie, energie, healing, spiritueel, zielsmissie, bewustzijn, shine, hart
Ben jij bewust van alle hulp die er om je heen is?
7 juni 2016

Stralend door het leven gaan, wie wil dat nu niet? Helaas zijn we vaak zo druk met ons volle leven dat we minder stralen dan we eigenlijk zouden willen. In dit artikel geef ik je een aantal tips om op verschillende simpele manieren meer liefde en licht in je leven te brengen, waardoor dat jij weer heerlijk kunt stralen.

blogs (2)

 

  1. Eet wat goed voor je is

Je bent wat je eet, wordt er vaak gezegd. En dat is waar. Dus wil je meer stralen? Zoek dan voedsel op waar jij van gaat stralen, voedsel dat al straalt van zichzelf. Biologisch, gezonde groenten, heerlijke kruidenthee. Heel belangrijk is om iets uit te zoeken wat jij lekker vindt en waar je blij van wordt om het te bereiden. Al die blijheid en liefde gaat dan in je eten zitten en zo ga je nog meer stralen van je gezonde voedsel.
En ja, van chocolade ga je ook stralen. Heb je al eens rauwe chocolade geprobeerd? Dubbel stralen, ik beloof het je!

 

  1. Adem door je hart

Ga een paar keer per dag even rustig zitten en neem even de tijd om door je hart te ademen. Hoe je dit doet? Je stelt je hart voor als een stralende zon en je denkt je adem door je hart. Dit doe je drie keer. Voel daarna maar eens hoe je je voelt. Je bent meteen een stuk frisser, ruimer en liefdevoller.

 

  1. Raak jezelf aan

Ons lichaam wordt blij als we liefdevol aangeraakt worden.  Zelf vergeten we dit in alle drukte nog wel eens en dan zijn we afhankelijk van de anderen in ons leven om ons lichaam blij te maken. Tijd om daar iets aan te veranderen! Streel eens liefdevol met je ene hand over de ander en voel maar eens hoe heerlijk dat voelt en hoeveel zachter je je voelt hierdoor.
Neem eens de tijd om je heerlijk in te smeren, streel je lichaam als je ’s ochtends wakker wordt en geef zachte kusjes op je armen. Bedenk je eigen dagelijkse liefdevolle ritueel.

 

  1. Laat je innerlijke criticus thuis

Je innerlijke criticus, dat stemmetje in je hoofd dat altijd roept dat iets niet kan, dat jij het niet kan, dat het te veel risico’s heeft enz. Herkenbaar? Helaas kunnen we onze criticus niet echt thuislaten als we op pad gaan, maar je kunt wel leren om dit stemmetje te herkennen en hem minder serieus te nemen.
Je kunt hiermee beginnen door elke keer als deze stem je opvalt, hem te bedanken voor zijn advies. Vervolgens vertel je hem dat je anders besluit, namelijk dat het wel kan, dat jij het wel kan, dat jij het wel waard bent, enz.
Ga niet tegen je innerlijke criticus vechten. Besef dat het feit dat hij er is niet hoeft te betekenen dat je er ook naar moet luisteren.

 

  1. Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Dé manier om meer te gaan stralen is doen wat jij superleuk vindt, waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Ik geloof dat we allemaal iets te doen hebben hier op aarde met onze specifieke talenten en kwaliteiten die alleen jij precies zo hebt. In deze tijd hebben veel mensen het gevoel dat ze een missie hebben, dat ze iets bij te dragen hebben. Heb jij je zielsmissie al gevonden? Ga er naar op zoek en heb plezier in het proces. Vanaf nu zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

 

  1. Laat het leven je leiden

Door veel nadenken en piekeren verlies je je blijheid en stralendheid. Geef je over aan het leven en laat het je leiden! Nee, dat betekent niet achterover op de bank gaan liggen en wachten tot er iets voorbij komt. Dat betekent open staan voor wat er allemaal op je pad komt en daar de kansen in zien. Niet alles vol plannen en overal de controle op willen houden. Ken je dat, dat je vol verwachtingen ergens heen gaat en dat het niet aan de verwachtingen blijkt te voldoen? Dan ben je alleen maar teleurgesteld.  En je hebt  niet kunnen genieten van hetgeen er wel voor je neus was. Laat je verwachtingen los en laat je verrassen door het leven, dan is het een stuk leuker.

 

  1. Wees dankbaar

Dankbaarheid is een bijzonder ding. Hoe meer je het bent, hoe meer er komt om dankbaar voor te zijn. Bedenk elke avond als je in bed ligt eens 3 dingen waar je het meest dankbaar voor bent op die dag. Een lieve knuffel van je zoon, een onverwacht complimentje, je kat die heerlijk in het zonnetje lag en waar jij van hebt genoten, een project wat je goed hebt afgesloten, een gesprek dat goed ging, een lekker etentje, het simpele feit dat je kunt lopen en eten hebt misschien. Er is zoveel om dankbaar voor te zijn. Voel die dankbaarheid helemaal in je hart en geniet van dit gevoel. Eventueel kun je dit combineren met tip 2 om het gevoel nog intenser te maken.
Zo ga je heerlijk slapen en sta je een stuk stralender op ’s ochtends.

 

Heb je iets aan deze tips gehad? Ik lees graag je reactie!

In licht en liefde,

Wendy

 

 

 

 

Een cadeautje voor jou ♥
4 heerlijke oefeningen om bij jezelf te blijven en je licht te laten stralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =

error: Content is protected !!